Yeni doğan bebeklere ilk hediye belediyeden

*Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren Karacabey Belediyesi, yeni çocuk sahibi olan ailelerin de yanında yer almaya devam ediyor. Belediye tarafından görevlendirilen kadın meclis üyeleri, yeni doğum yapan annelere tek tek uğrayıp tebrik ederken, yeni doğan bebekler için hazırlanmış hediye paketlerini takdim ediyor.
*Halkın uygulamadan oldukça memnun olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Uygulamamız ile bebek mutluluğunu yaşayan ailelerimizin neşesine ve heyecanına ortak oluyoruz. Karacabey Belediyesi olarak ilçe halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘İnsan odaklı’ çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçede yeni çocuk sahibi olan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor. Kadın meclis üyelerince gerçekleştirilen ziyaretlerde hem belediye adına ailelere hediye veriliyor hem de sohbet edilerek talep ve öneriler dinleniyor.
Karacabey Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği uygulamalar çerçevesinde düğün ve cemiyetlerin yanı sıra yeni doğum yapan annelerin de yanında yer almaya devam ediyor. Belediye tarafından görevlendirilen kadın meclis üyeleri, yeni çocuk sahibi olan ailelere tek tek uğrayıp tebrik ederken, yeni doğan bebekler için hazırlanmış hediye paketlerini de takdim ediyor.
Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz
Halkın uygulamadan oldukça memnun olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, uygulamanın tüm ailelere gerçekleştirildiğini söyledi.
Özkan; doğum, düğün ve defin olmak üzere adlandırdıkları 3D vizyonu ile düğün ve cemiyetlerde mutluluklara, cenazelerde de üzüntülere ortak olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Bu anlayışla gerçekleştirdiğimiz uygulamamız ile bebek mutluluğunu yaşayan ailelerimizin neşesine ve heyecanına ortak oluyoruz.
Vatandaşlarımız bu uygulamamızı oldukça olumlu karşılıyor.
Karacabey Belediyesi olarak ilçe halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.