Yeni bir dönem başlatacağız!

Yeni bir dönem başlatacağız!
Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur, adaylığının resmen açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarının startını verdi.
Önceki gün gezilere başlayan Ayhan Tayfur gazetemizi de ziyaret ederek, Belediye ve Karacabey ile ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlçe Başkanı İsmail Tezcan ve Ayhan Tayfur, “Halka hizmet, hakka hizmet felsefesi ile gümbür gümbür geliyoruz” diye konuşarak 29 Mart seçimlerinin en iddialı partisi olduklarını dile getirdi.
Başkan adayı olma gerekçelerinden birinin Belediye’nin daha ilkeli ve daha dürüst yönetilmesi gerekmesinden kaynaklandığını açıklayan Ayhan Tayfur, “Belediye’de dürüst siyasetin egemen olmasını istiyoruz. Dürüst, çalışkan, dinamik ve idealist ekibimle Belediye’de yeni bir dönem başlatacağız” diye konuştu.
29 Mart seçimlerini yeni bir dönüm noktası olarak gördüklerini vurgulayan Tayfur, Karacabey’e yeni bir anlayış getireceklerini söyledi.
Karacabey’in son 5 yılını kayıp bir dönem olarak değerlendiren Tayfur, komşu ilçelerin ekonomik ve sosyal olarak çağ atladığına dikkat çekti.
Tayfur, “Karacabey’de yollar yapılıyor gibi gösteriliyor. Halkın paraları toprağa gömülüyor. Belediye Başkanlığı nasip olursa bunların ve buna benzer yolsuzlukların hesabını soracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. 30 yıllık devlet memurluğumu en küçük bir şaibe olmadan tamamladım. Öz ailem bile olsa Belediye’yi zarar ettirenleri, yolsuzluğa bulaşanları, şaibeleye karışanları yargı önüne çıkaracağım.
Karacabey’i Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yöneteceğim. Yolsuzluk yapmayı bırakın, hakkımda bir tek şaibe iddiası yargıya taşınsın istifa ederim. Koltuk sevdası ile değil, hizmet sevdası ile geliyoruz. Halka hizmeti, hakka hizmet sayarak görev yapacağımızı ve Karacabey’i düzleğe çıkaracağımı herkes bilsin” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.