Yaz Futbol Okulu öğrencileri diplomalarına kavuştu

AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Okulu Futbol Kursu’nun Yeniköy’deki 12. sezon çalışmaları sona erdi.
22 yetenekli minik oyuncular 1 ay süren, top tekniği, fiziğe, kondüsyon ve taktiğe dayalı çalışmalar sonucunda hak ettikleri diplomalarına kavuştu.
Yeniköy Bayramdere Mahallesi Muhtarı Nihat Altun, minik oyunculara diplomalarını takdim ederken ayrı ayrı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Muhtar Altun, Yaz Okulu Futbol Kursu’nun çalışmalarının yapıldığı Yeniköy Futbol Sahası’ndaki tehlikeye dikkat çekerek, yetkililerden saha üstünden kaçak çekilen tellerin bir an önce yapılmasını istedi.
Başarılı ve çok keyif verici bir kursun daha sonuna geldiklerini belirten Antröner İbrahim Yavuz, “22 yetenekli miniklerimizle 1 ay süren çalışmalarımız da başarılı ve faydalı olduğumuza inanıyoruz. Saha da dikkat çeken oyunculuklarıyla, Talha Çukur, Kutay Işık, Emre Dikgöz, Burak Albayrak gelecek vaat eden öğrencilerimizden oldu. Ayrıca, çalışmalarımızda her sorunumuzu paylaşarak sahada yeteneklere yardımcı olan Güzin Yavuz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Diploma töreninin ardından sponsor olarak takıma destek veren Orkinos Mağazaları A.Ş. Sorumlusu Ümit Vural yetenekli oyuncuları Piknik Ege Pidecisi’nde ziyafetle ödüllendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.