Yaş Sebze Meyve Hali’nden Belediye’ye eleştiri

Karacabey Yaş Sebze Meyve Hali Komisyoncular Derneği, Belediye'ye ait kantar fiyatlarının yüksek olması, kantarın hafta sonu çalışmaması ve hal girişinde kapının olmamasını eleştirdi.
    Konuyla ilgili sıkıntılarını defalarca Belediye'ye iletmelerine karşın bir sonuç alamadıklarından yakınan dernek üyeleri, seslerine kulak verilmesini istedi.
    Fuat Mert Yaş Sebze Meyve Hali'nde 42 üyesi bulunan Komisyoncular Derneği'nin başkanlığını yapan Vahap Aka, Dağkadı ve Tophisar gibi özel kantarlarda fiyatların normal düzeyde olduğunu belirterek, “Ancak, Belediye'ye ait kantar fiyatları piyasanın çok üstünde. Fiyatların bir an önce normal seviyelere inmesini istiyoruz. Diğer taraftan, soğan ve bezelye sezonu açıldı. Ancak, Belediye kantarı hafta sonu çalışmıyor. Gelen tırlar geri dönüyor.
    Hal giriş ve çıkışlarının kontrolünün sağlaması amacıyla kapı konulmasını istiyoruz. Bu şekilde Hal'e kimlerin girip çıktığı belli değil. Ayrıca gece bekçisi de bulunmalı. Hal'in güvenliği önemli. Çünkü burada bir hırsızlık olsa, sorumlusu biziz” dedi.
    Hal kantarının kendilerine kiraya verilmesini talep eden Komisyoncular Derneği üyeleri, sıkıntının başka türlü çözülmediğini savundu.
    Belediye'den sağduyu beklediklerini dile getiren dernek üyeleri, “Tek isteğimiz hizmettir. Fuat Mert Yaş Sebze-Meyve Hali'nin daha etkin bir şekilde çalışmasını istiyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.