Yargıç ve savcılara veda yemeği

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, yeni görev yerlerine gitme hazırlığı içindeki savcı ve yargıçlara veda yemeği verdi.
Karacabey’den Ağustos sonunda ayrılacak olan Cumhuriyet Savcıları Vahittin Aygün ve Hüseyin Aslan ile Yargıçlar Şaban Kaplan ve Nesrin Aslan önceki akşam Belediye Başkanı Ergün Koç’un çiftliğindeki yemekte bir araya geldi. Geceye Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban da katıldı.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un çiftlik evindeki yemeğe eşleriyle birlikte katılan konuklar, gönüllerince bir gece geçirdi. Savcı ve yargıçlara teşekkür eden Başkan Koç, “Karacabey’de verdiğiniz yoğun adalet hizmetleriyle halkımızın güvenli ve huzurlu bir dönem geçirdiğine tanık olduk. Başarılı çalışmalarınızın yeni görev yerlerinizde de artarak devam edeceğine inanıyorum.”dedi.
Karacabey’de başarılı bir döneme imza atan Cumhuriyet Savcıları ile Yargıçlar da, onurlarına verilen yemek için Koç’a teşekkür ettiler.
“Bizden sonrada aynı güven ve huzur ortamının süreceğine inancımız tamdır.”diye konuşan savcı ve yargıçlar, Karacabey halkının adalete güvenmekte kararlı olmalarından ve en küçük yasa dışı harekete tepki göstermelerinden övgüyle söz ettiler. Devlete ve adalete güvenmenin ilçede huzuru getirdiğini kaydeden konuklar, “Karacabey halkı bu tavrıyla, Güney Marmara’nın en güvenli ilçesini ortaya çıkardı.”görüşünde birleşti.
Koç, daha sonra makamında ziyaret ettiği savcı ve yargıçlara plaket verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.