Yalçın yeni görevine başladı

*Karacabey’den Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Metin Yalçın, terfi etti.
Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, görevini Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü'nden atanan Metin Yalçın'a devretti.
Karacabey’de geçtiğimiz yılın Ekim ayında göreve başlayan Müdür Metin Yalçın, kısa süre görev yapmasına karşın ilçe halkına ve çalışma arkadaşlarına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Altı yıldan fazla Afyonkarahisar'da görev yapan Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni bir yapılanmaya gitmesi ile değişiklikler olduğunu söyledi. Bakanlığın kararı ile merkeze alındığını aktaran Yıldırım, Afyonkarahisarlı'lardan yeni Milli Eğitim Müdürü'ne destek vermelerini istedi.
Milli Eğitim Müdürü'ne verilen değerin çocuklara ve Afyonkarahisar'a verilen değerle eş olduğunu anlatan Yıldırım, “Buraya gelen arkadaşımız Metin Yalçın yeni müdür arkadaşımızdır. Benden daha genç, umut ediyorum ki benden daha fazla koşacaktır” diye konuştu.
Afyonkarahisar’ın yeni Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, devletlerin gelişmesi, toplumun huzur ve mutluluğunun eğitime bağlı olduğunu söyledi.
Eğitimin en büyük değer olduğunu belirten Metin Yalçın, “Özellikle bugüne kadar çalıştığımız milli eğitim müdürleri olduğu gibi, bundan sonra da aynı şekilde olmasını arzu ediyorum. Çünkü geldiğimiz makamlar, yerler, bizlere ait değildir. Bizlere emanet ve sorumluk olarak verilmiş olan yerlerdir. Önemli olan bu emaneti iyi bir şekilde, güzel şekilde yürütmektir. Afyonkarahisar için ne kadar güzel hizmetler yapabilirsek, bu bizim şahsımıza değer katacaktır. Afyonkarahisar'a hizmet için geldik. Bu gelinen noktadan bir adım daha ileriye nasıl götürebiliriz bunu mücadelesini vereceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.