YA PA MI YOR SU NUZ ! HAMDOLSUN!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Karacabey tarihinin en kara Belediyecilik anlayışı ne yazık ki ikinci döneminde! Karacabey’i tam anlamıyla Trafik Terörüne teslim ettiler. Yaya geçitleri, engelli araç yerleri, duraklar işgal altında! Ak Belediyecilik üç maymunu oynuyor! Görmüyor… Duymuyor… Susuyor…
Katlı otoparkı yok etti. Emperyal kapitalizmin temsilcisi olduğunu kanıtladı, oraya bir ucube diktirdi. Şimdi yine trafik terörü yaratarak yeni otopark yapıyor. Yani kişi, şirket, zümrelere rant sağlıyor. Kimin parasını döküyor, bu rantiyeye; Halkın! Sonra “Yaptık, Oldu”… Bozarak yıkarak aynı şeyi yapmamın adı “rantiyeciliktir”. Einstein’in güzel bir sözü vardır. “Sorunu, sorunu yaratanlarla çözemezsiniz”. Yani ekonomik anlamda Türkiye ‘yi rantiyeye, taşerona, emperyalist çıkar çevrelerine teslim etti. GönülSÜZ Belediyecilik!
Duraklarda her gün yaşanan rezaletleri herkes izliyor. Tüm yaptırım kurumları susuyor. Belediyenin zaten Karacabey ile ilgisi yok! Halk minibüslere binebilmek için yollara çıkıyor. Trafik duruyor, minibüs esnafı ardındaki araç sahipleriyle elle, sözle tartışır hale getiriliyor. Durak yerleri işgal ediliyor. Engelli araçlarına ait yerler bile işgal ediliyor.
Hastanenin orası ise evlere pardon Akp’ye şenlik! Geçen yıl cankurtaranlar hastaneye giremiyor, çıkamıyordu. 155’i aradım. Belediye zabıta aracı Mahrukatçıların oradan, polis aracı Atatürk Kültürparkı’nın içinden çıktı, müdahale etti. Hele şimdi ortalık iyice karışacak. Soğan ve bezelye hasadı başlıyor. Tırlar fink atacak. Orada tır parkı var. Var ama onu kullandıracak, Belediye anlayışı var mı? GönülSÜZ Belediyecilik!
Banka önündeki durağa araçlar park ediyor. Minibüs esnafı giremiyor. Durağa park edenden fırçada yiyor.”2 dakikalık yaaaa sabret”. Siz hiç bankada 2 dakikada işini bitirecek birine rastladınız mı? Peki ne yapıyor, minibüs esnafı arkadan gelen arkadaşına yer açmak için erken kalkıyor.

Mülki Erkan dahil herkes bu Trafik Terörüne son vermek için birşeyler yapmalı. Sözlü ve elli tartışmalar, düdüklü uyarılar (!) bir gün can alıcı, yaralayıcı duruma gelirse hiç kimse bunun günahını ödeyemez. Bazı şeyleri RANT SİSTEMİNİ baş tacı yaparak geri getiremezsiniz.
İNSAN YAŞAMINI……

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.