Wushu şampiyonuna İl Milli Eğitim’den altın

Karacabey Anadolu Lisesi (KAL) öğrencisi Mehmet Fatih Yağdı, Çin’de 45 ülkeden 2 bin sporcunun katılımıyla düzenlenen ‘Wushu Şampiyonası’nda boş el stilinde dünya kincisi, kılıç stilinde ise dünya üçüncüsü olarak büyük başarı elde etti. Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, öğrenciyi makamında kabul ederek kendisini altınla ödüllendirdi.
Ziyarette başarılı öğrenciye İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Sağlam ve Okul Müdürü İbrahim Çalı da eşlik etti.
6. Dünya Geleneksel Wushu Şampiyonasında elde ettiği başarısından dolayı Mehmet Fatih Yağdı’yı kutlayan Sezer, “Son yıllarda hızla artan spor ve eğitim yatırımları meyvelerini vermeye başladı. Mehmet Fatih Yağdı ve onun gibi başarılı öğrenciler, bizim için özel öğrenciler. Hem okulda eğitimlerine devam ediyor, hem de spor yapıyor ve başarılı oluyorlar” dedi.
Elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Fatih Yağdı ise, “Okulda idareci, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımın yanı sıra Milli Eğitim ve Gençlik Spor Müdürümüz her türlü konuda destek oldu. Hepsine teşekkür ediyorum” şeklide duygu-larını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.