Voleybol’da şampiyon Özbenek Spor

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılan “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” önceki gece oynanan finalin ardından sona erdi.
On takımın iki grupta mücadele ettiği turnuva 04 Nisan’da başladı. Toplam 23 karşılaşmanın oynandığı turnuvanın şampiyonunu ise yenilgisiz olarak finale yükselen Çarşı A.Ş.’yi 3-2 deviren Özbenek Spor oldu. Turnuvada ikinci Çarşı A.Ş ve üçüncü Sağlık Spor olurken Centilmenlik kupası da Ticaret Borsası’nın oldu.
Atatürk Spor Salonu’nda önceki akşam oynanan final maçı öncesi ise eski Karacabey Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Halis Arslan, Vali Yardımcısı Halil Özer, Ercan İnanç, Ahmet Simsar, Harun Koç ile Mehmet Durmaz’ın yer aldığı Valilik Voleybol Takımı ile Karacabey Ticaret Borsası Voleybol Takımı dostluk maçı yaptı. Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban’ın da Ticaret Borsası takımında yer alarak Valilik takımına karşı ter döktü. Oldukça çekişmeli geçen maçta kazanan dostluk olurken, maç sonunda eski Karacabey Kaymakamı Vali Yardımcısı Halis Arslan’a, Balaban tarafından günün anısına plaket takdim edildi.
Daha sonra Özbenek Spor ile Çarşı A.Ş.’nin karşı karşıya geldiği final maçına geçildi. Finale yakışır bir mücadelenin ortaya konulduğu maçın ilk setini 25-19 Çarşı A.Ş. aldı. Oyundan kopmayan Özbenek Spor ikinci seti 25-21 alarak 1-1’lik eşitliği yakaladı. Üçüncü seti 25-23 Çarşı A.Ş., dördüncü seti de 25-17 Özbenek Spor alınca uzatma setine geçildi. Uzatma setinde 15-8 galip gelen Özbenek Spor 18 gün süren turnuvanın şampiyonu oldu.
Final maçının ardından ise kupa töreni düzenlenerek dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Turnuvanın şampiyonu Özbenek Spor kupasını Vali Yardımcısı Halis Arslan’ın elinden aldı. Arslan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Spor yapan insan güler yüzlü, akıllı ve çalışkan olur. Bu salonda Karacabeylilere spor yapma imkanı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Turnuvanın ikincisi Çarşı A.Ş.’ye kupasını Kaymakam Dursun Balaban verirken, üçüncü olan Sağlık Spor’a kupasını Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar verdi. Ticaret Borsası’na ise Centilmenlik Kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Aydemir verdi.
Ödül töreni sonunda Karacabeyspor Genel Kaptanı Murat Erol, eski Karacabey Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Halis Arslan’a, Karacabeyspor kaşkolu ve şilt takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.