Vergi Dairesi geçici yerinde hizmette!

Karacabey ilçe merkezinde bulunan Vergi Dairesi geçici olarak, Karacaahmet Mahallesi Runguşpaşa Mahallesi Atatürk İlkokulu yolu üzerindeki hizmet binasına taşındı. Karacabey Vergi Dairesi önceki gün geçici hizmet binasının açılışını törenle gerçekleştirdi.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş’ın katılımıyla yapılan açılış törenine; Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Vergi Dairesi Müdiresi Şengül Özkaya, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, vergi dairesi personeli ve vatandaşlar katıldı.
Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, “Karacabey Vergi Dairesi binamızı bu bölgeye taşıdık. Karacabey’imize, ilçe esnafımıza, sanayicilerimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah daha kalıcı bir eser yapmak üzereyiz. Projemiz bakanlıkta. Nasip olursa bu yıl içerisinde inşaatına başlayacağız. Karacabey’in 100 bin nüfuslu olacağı varsayılarak daha kalıcı bir eser kazandıracağız” dedi.
Karacabey’e yakışan kalıcı bir vergi dairesinin inşası noktasında gayret göstereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan ise, Belediye’nin şu ana kadar arsa üretme noktasında çok başarılı olmadığına dikkat çekerek, “Bu noktada Vergi Daire’mizin bulunduğu binayı yıkarak hem arsa üretmek, hem de ilçemizdeki şehir içi trafiği rahatlatmak adına böyle bir girişimde bulunduk. Bursa Vergi Dairesi Başkanımız da sağolsun bizlerin bu talebine anlayış gösterdi. Karacabey Belediyesi olarak Vergi Dairesi Müdürlüğü’müzün yeni yerinde hizmet verebilmesi adına elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Geçici olarak hizmet verecek bu binanın da hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından protokol tarafından Karacabey Vergi Dairesi’nin geçici hizmet binasının kurdelası kesildi. Açılışla birlikte davetliler yeni Vergi Dairesi’ni gezerek incelemelerde bulundu.
Vergi Dairesi, yaklaşık 1,5 yıl sonra da Yeni Mahalle Fatih Camii karşısına inşa edilecek yeni yerinde hizmet verecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.