Ve İyi Parti Karacabey tabelayı astı!

İyi Parti Karacabey İlçe Başkanlığı’nın binası şekilleniyor. Son hazırlıkların sürdüğü ilçe binasına partinin tabelası da asıldı.
İyi Parti’nin Karacabey Kurucu İlçe Başkanlığı’na Ayhan Tayfur’un atanmasının ardından teşkilat binasının yapılanmasındaki çalışmalar hızlandı.
Tavşanlı Mahallesi Bandırma Caddesi Erdem Eczanesi’nin üst katında faaliyet göstermeye başlayacak olan İyi Parti İlçe binasında yapılan bakım ve onarım tadilatlarında son aşamaya gelindi. Önceki gün İyi Parti Karacabey tabelasını astı. Ayhan Tayfur’un kurucu başkanlığındaki İYİ Parti, önümüzdeki hafta binasının resmi açılışını gerçekleştirecek.
Tüm ülkede olduğu gibi, Karacabey’de de İyi Parti’ye çok yoğun ilgi olduğuna dikkat çeken Başkan Tayfur, “İyi Parti Kurucular Kurulu’nda görev almak isteyen gönüllü sayımız 100’ü aştı, ancak tüzük gereği bu sayı en çok 54 kişi ile sınırlandırılmıştır. Bu 54 kişinin yüzde 25’inin de bayan olması zorunluluğu bulunmaktadır. Kurucular Kurulu listemiz, 18.12.2017 Pazartesi günü onay için İYİ Parti Genel Merkezi’ne gönderilmiştir. Onay sonrası ilçemizde kuruluş dilekçemizi vererek, Teşkilat Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz ve üye kayıtlarımıza başlayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.