Vatan Partisi Diyarbakırlı annelerin yanında!

Vatan Partisi Karacabey İlçe Örgütü, geçtiğimiz Salı günü ‘Diyarbakır Anneleri’ne destek vererek, HDP’nin kapatılması için imza masası açtı. İlçenin Pazaryeri önünde açılan imza kampanyasına Karacabeyliler yoğun ilgi gösterdi.
Vatan Partisi İlçe Başkanı Rıfat Narhın’ın konuşmasıyla başlayan imza kampanyası gece saatlerine dek sürdü. Karacabeyliler, “PKK’nın meclisteki temsilcisi, örgüte eleman sağlayan HDP’nin kapatılmasının zamanı çoktan geçmiştir. Meclise sesleniyoruz, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na sesleniyoruz. Vatan bütünlüğü ve ulusal birlik için bölücü terörün temsilcisi HDP’nin kapatılması daha çok can ve mal kaybı açısından şarttır.” dedi.
Vatan Partisi İlçe Başkanı Rıfat Narhın ise, “Yeniden vatan savaşı devam ediyor. Mehmetçiğimiz Fırat’ın doğusuna harekat yapıyor. Ordumuzun yanındayız. Kahraman Mehmetçiğimizin kılıcı keskin olsun. Dünyanın hiçbir yerinde ülkesini bölmeye kalkanları parlamentoya sokmazlar. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı gibi çalışan HDP kapatılmalıdır. Vatan Partisi olarak Diyarbakır’da PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Diyarbakır İl Merkezi’nde evlatları için nöbet tutan annelerin yanındayız. 42 günden beri bizim de gönlümüz onlarla. Diyarbakır’daki HDP İl Başkanlığı binasına kepenk kapattıran anneleri kutluyoruz. Annelerimizin terliği Amerika’dan aldıkları silahlardan üstün geldi. Anneler hepimizin annesidir. PKK merkezlerinde birleşenler bu ülkeyi bölmeye kalktılar. Vatan Partisi olarak soruyoruz; Amerika gemisinde misiniz? Amerika gemisi ülkemizi bölmeyi hedefler, Bandırma Vapuru ise ülkeyi birleştirir. Vatan Partisi Bandırma Vapuru’ndadır. Şüpheniz olmasın ülkeyi bölmeye kalkanların oyunu artık bitmiştir.
HDP, PKK’nın Askerlik Şubesi’dir, o nedenle kapatılmalıdır. Analar HDP’ye kepenk kapattırmıştır. Anılarımızı kutluyoruz. Vatan Partisi, Yargıtay Başsavcılığı’na HDP’nin kapatılması için 4 kez dilekçeyle başvuru yapmıştır. Yine söylüyoruz, Diyarbakır’da nöbette olan annelerin yanındayız, onlara selam olsun. Karacabey halkından da Diyarbakır’a selam olsun. İmza kampanyamıza destek veren tüm Karacabeylilere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.