Vapur projelerini açıkladı!

Vapur, “2012-2014 Dönemi Başkanlık seçimlerini 153 üyemizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bir geçersiz oyun kullanıldığı ve üyelerimizin 89 geçerli oyunu alarak 2012-2014 Dernek Başkanlığına seçildim. Genel kurulumuza katılıp oy kullanmaya gelen tüm değerli üyelerimize ve misafir olarak izleyen tüm dostlarımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Karacabey FB Taraftarlar Dernek üyesi olan herkesin Mart ayının ilk haftasında Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı için dernek olarak araç kaldıracaklarını duyuran Vapur, “Bu maçın biletleri de yönetim kurulumuzdan hediye olarak üyelerimize dağıtılacaktır. Maça gelmek isteyen üyelerimizin Organizasyon Sorumlusu Yönetim Kurulu arkadaşlarım Sayın Barkın Çalışkan ve Sayın Orhan Demirezen’le irtibata geçebilirler. Çok kısa zaman içersinde yeni dernek lokalimize geçeceğimizi değerli üyelerimize buradan müjdelemek istiyoruz. Yeni lokalimizde şu an tadilatlar başlamış olup, üyelerimizin daha nezih, ferah ve kendi mülkleri kadar rahat edeceği bir ortam oluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni Dernek lokalimiz Mart ayı içinde hizmete girecektir.

Aynı zamanda dernek olarak 2012 yılında gerçekleştirmek istediğimiz projeleri üyelerimizle paylaşıyoruz. Bize vereceğiniz destekler ile Karacabey FB’li Taraftarlar Derneğini daha ileriye getirmek için elimizden geleni yapacağımızı belirtir, tüm üye ve taraftarlarımızı lokalimize bekleriz.

Derneğimizin gelişebilmesi, aktivite ve sosyal faaliyetler içersinde olabilmesi için siz değerli üyelerimizden istediğimiz aidatlarını zamanında ödemeleridir. Her üye görevini yerine getirdiği takdirde daha da güzel projeler ile sizlerin karşısında olacağımızdan kuşkunuz olmasın. Dernek Başkanı olarak ve Karacabey FB Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulum adına şimdiden desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

KARACABEY FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DERNEĞİ’NİN 2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİĞİ PROJELER:

       K.BEY FB DERNEK LOKAL YERİ DEĞİŞİMİ

       K.BEY FB DERNEK SÜNNET ŞÖLENİ

       K.BEY FB DERNEK 19.07 KUTLAMALARI

       K.BEY FB DERNEK AİLECE KATILIM İLE K.BEY BOĞAZ PİKNİK ŞENLİĞİ

       K.BEY FB DERNEK BÜYÜK ÖNDERİMİZ M.KEMAL ATATÜRK’E  ANITKABİR ZİYARETİ

      K.BEY 23 NİSAN COCUK SENLİĞİ ORGANIZASYONU

       K.BEY FB DERNEK RAMAZAN AYI YARDIM PAKETLERİ

       K.BEY FB DERNEK RAMAZAN AYI BAYRAMLAŞMA KULUP KATILIMLARI

       K.BEY FB DERNEK DEĞERLİ ÜYE VE ESKİ SPORCU VE BAŞKAN ZİYARETLERİ

       K.BEY FB DERNEK OLARAK YÖNETİCİLERİMİZİ K.BEY DE MİSAFİR EDİP KUTLAMA

        K.BEY FB DERNEK 19.MAYIS GENCLIK SPOR BAYRAMI ORGANIZASYONU

       K.BEY FB DERNEK 3 AYDA BİR UYE TOPLANTILARI VE GENEL GELIR-GIDER TABLO HK BİLGİLENDİRME

       K.BEY FB WEB SİTE ÜZERİNDEN BİLET TALEP ETME VE DERNEK AİADATİ ÖDEME

 

  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.