Vapur, başkanlığı bırakıyor

Dernek başkanlığını yönetim kurulu arasında yapılacak oylama sonucunda Kemal Tetik, Hayrettin Dinçer ya da Recep Saldız’dan birine devretmeyi düşündüğünü ifade eden Vapur, şunları söyledi; “Bu zamana kadar iyisiyle kötüsüyle Karacabey FB Dernek Başkanlığını elimden geldiğince sürdürdüm. Derneğimizi başarıyla temsil etmek için çok mücadele verdim. Bu mücadelemi yönetim kurulu arkadaşlarımın da sonsuz desteğiyle yaptık. Geçen sürede başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Ancak, her şeyin bir sonu var. Bu ölümlü dünyada, yaşımızın genç ve sağlığımızın da yerinde olması nedeniyle kutsal toprakların ‘Hac’ başlangıcı olarak bilinen Ümre görevini yerine getirmeye karar verdim.

Allah kısmet ederse, Şubat 2013 tarihinde bu kutsal görevi yerine getirmeyi düşünüyorum. Döndüğümde ise, 3 yıldır sürdürdüğüm bu güzide görevimden yani Karacabey FB Dernek Başkanlığından ayrılmaya karar verdim. Kalan 1 yıl boyunca görevi seçim tarihi olan 2014 Şubat ayına kadar diğer yönetim kurulu arkadaşlarımdan birine bırakmak istiyorum.

Bana gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı minnettarım. Karacabey’de ilk kez 2 dönem üst üste seçim kazanıp da göreve gelen tek başkan olarak tüm üyelerimize, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve yerel basına sonsuz teşekkür ederim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.