Vali Harput, köyleri gezdi

Karacabey’in Kurşunlu ve Ekmekçi Köyleri’ni ziyaret eden Bursa Valisi Şahabettin Harput, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaymakamı Dursun Balaban ve köy muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette, sıkıntıların giderilmesi adına yapılması gerekli çalışmalar konuşuldu.
            Kaymakam Dursun Balaban ve köy muhtarlarından köylerdeki sorunlar ile ilgili bilgi alan Vali Harput, belirtilen sorunları giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.
            Köylülerle ayrı ayrı görüşerek sorunlarını dinleyen Harput, yol ve kanalizasyon sorunlarının ilk sıralarda yer aldığını belirtti. Harput, “Bu tür ziyaretlerimizde köylü vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinlemek istedik. Bursa’nın tüm köylerini gezerek, sorunlara çareler arayacağız” dedi.
            Ekmekçi Köyü’nde yaşanan su baskınlarını en aza indirecek bir dere yatağı ıslahı projesi ile ilgili çalışmanın en kısa zamanda başlatılacağını ifade eden Vali Harput, köylülerin sorunlarının tek tek not edildiğini belirterek en kısa zamanda sıkıntıların giderileceğini kaydetti. Gezdiği köylerde özellikle bozuk olan yollara dikkat çeken Vali Harput, sıkıntıların giderilmesi talimatını verdi.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.