Üzer, “Saadet Cami unutulmasın”

Karacabey Saadet Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Üzer, Saadet Camii’nin eksikliklerine dikkat çekerek, yetkililerden ve yardımsever ilçe halkından duyarlılık beklediklerini söyledi.
Caminin, mahalle sakinlerinin yardımlarıyla ayakta durmaya çalıştığını belirten Üzer, İl ve İlçe Müftülüğü’ne bilgi verdiklerini belirterek, ilgilileri göreve davet etti.
Saadet Cami’nin hizmet beklediğini belirten Muhtar Adayı Hüseyin Üzer, “Camiimiz bu zamana kadar ufak tefek bakımlarla ayakta durmaya çalışıyor. Ana kubbesi su alıyor ve rutubet yaparak boyaların dökülmesine neden oluyor. Kubbenin onarım maliyetini cemaatten ve halktan toplanan yardımlarla karşılamam mümkün değil. Tuvaletler bakımı da yetersiz. Bayanların kullanabileceği tuvalet de yok. Özellikle cenaze namazlarında camimizin eksikleri göze çarpıyor.
Isıtma sisteminin bulunmaması nedeniyle mahalle sakinlerimiz kış aylarında soğuk ortamda ibadet etmek zorunda kalıyor. Camii bahçesindeki zemin param parça durumda. Yağmurlu havalarda bahçede su birikintileri oluşuyor. Saadet Cami unutulmasın” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.