Üzer, “Mahallemizin sesi olacağım”

Karacabey Saadet Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Üzer, mahallenin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye başladı. Tespit ettiği sıkıntıları yetkililere aktaran Üzer, “Mahallemizin sesi olacağım” dedi.
Saadet Mahallesi Atılgan Sokak sakinlerinin üç yıldır lağım kokusuyla yaşamak zorunda kaldığını dile getiren Üzer, vatandaşın isyanını yetkililere iletti. Konunun takipçisi olacağına söz veren Üzer, “Atılgan Sokak sakinleri üç yıldır lağım kokusuyla yaşıyor. Şimdiden mahallem için çalışmaya başladım. Sıkıntıları Belediye’ye aktardım. Konunun takipçisi olacağım” dedi.
Daha önce dilekçeyle şikayette bulundukları belirten mahalle sakinleri ise “Penceremizi açamıyoruz. Lağım birikintisinden gelen pis koku evlerimizin içine kadar giriyor. Yağışlarla birlikte apartmanımızın önünde lağım göleti oluşuyor. Defalarca imza toplayıp, şikayette bulunduk. Kimse oralı olmadı. Sesimizin daha gür çıkmasını sağlayacak muhtara ihtiyacımız var. Hüzeyin Üzer kardeşimiz konuyu Belediye’ye aktardı. Umarız bizi bu rezaletten kurtarır. Mahallemiz için çok çalışacağından kuşkumuz yok. Kendisine şimdiden teşekkür ediyor ve başarı diliyoruz” diye konuştu.
Saadet Mahallesi 21 Sokak’taki çöp sorununu da gündeme getiren Üzer, “Temiz bir Saadet Mahallesi için çok çalışacağım. Saadet’in diğer mahallelerden ne farkı var? Mahallemize bu güne kadar görmediği hizmeti getirmek için gece, gündüz demeden çalışacağım” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.