Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona eriyor

Karacabey, Ticaret ve Sanayi Odası’nın KOSGEB ve İŞKUR iş birliğiyle düzenlediği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ yarın sona eriyor.
Arzu Kırayoğlu ve Tufan Ata Türkyılmaz tarafından verilen eğitimlerde kursiyerlere iş planı hazırlamanın püf noktaları anlatıldı. KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Sizleri kendi iş yerlerinizde ziyaret edebilmek en büyük arzumuz. Girdiğiniz yol biraz zahmetli ama inşallah hepiniz hayallerinize ulaşırsınız” dedi.
Girişimci adaylarına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyleyen KTSO Başkanı Naci Güncü, yeni girişimcilerin en büyük sıkıntısının, işletmeyi faaliyete geçirecek öz sermaye bulamamak olduğunu belirtti. Güncü, bu kapsamda Türk Ekonomi Bankası ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası iş birliği arasındaki protokolü ve ayrıntılarını açıklamak üzere bankanın Karacabey Şubesi yetkililerini odaya davet ettiklerini belirtti. Banka şube yetkilileri de, kadın girişimci / işletme sahiplerine 36 aya varan vadelerle 75 bin TL’ye varan kefilsiz / teminatsız kredi imkanını anlattı.
70 saat süren ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ kurs sonrası sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları törenle teslim edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.