Üstün yetenek adayları bilgilendirildi!

Bu doğrultuda dün Karacabey Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu’nda veli ve öğrencilerle bir araya gelen Mustafakemalpaşa Cevdet Nerse Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Eftal Çeki, Bursa’da yapılacak ikinci sınavlarla ilgili kafalarda soru işaretleri bırakan konulara açıklık getirdi.

            İlk sınavı geçen Mustafakemalpaşa ve Karacabeyli öğrencilerin, 28 Haziran’a kadar kademeli olarak ikinci sınavlara alınacağını söyleyen Çeki, okul isimlerindeki benzerliklerin karıştırılmamasını istedi.

            Özellikle 14 Eylül ve Atatürk İlköğretim Okulları isminin Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de de bulunduğuna dikkat çeken Çeki, “Öğrencilerimiz ikinci sınavlara kademeli olarak girecekler. Burada kafa karıştıran konu aynı okul ismine sahip ilköğretim okullarının karıştırılmamasıdır. Örneğin 14 Eylül ve Atatürk İlköğretim Okulları, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’de de var. Bu nedenle sizlerin dikkat etmesi gereken eğer yanında Karacabey yazmıyorsa, Mustafakemalpaşa kastedilmiştir. Yalnızca, ’14 Eylül İlköğretim Okulu’ yazıyorsa bu Mustafakemalpaşa’ya ait olan okuldur. Yanında Karacabey yoksa dikkate almayın” dedi.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.