Unesco Çocuk Kulübü olan tek okul Atatürk!

26 Kasım 2019’da UNESCO Çocuk Kulübü üyeliğine kabul edilen ve 3 yıllık izleme süreci başlatılan ilkokullar düzeyinde Bursa’nın tek UNESCO Çocuk Kulübü olan Atatürk İlkokulu’ndan müjdeli haber geldi.

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı yetkilisi Süheyla Demirel Yazıcı tarafından Okul UNESCO Sorumlusu İngilizce Öğretmeni Elmas Öztürk ile iletişim kurularak yapılan çalışmalar değerlendirildi. Bakanlık tarafından 11 Aralık 2020 (Bugün) yapılacak olan online toplantıda okul tarafından UNESCO sunumunun yapılacağı ve İngilizce Öğretmeni Elmas Öztürk’ün de katılım sağlayacağı bildirildi.

Covid-19 pandemi tedbirleri gereğince ara verilen eğitim sonrası okulun UNESCO Çocuk Kulübü faaliyetlerinin, yüzyüze eğitim başlayınca yapılan planlamalar doğrultusunca kaldığı yerden devam edileceği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de yaptığı açıklamada, “Bu başarıda emeği geçen başta Atatürk İlkokulu İngilizce Öğretmeni Elmas Öztürk’ü ve okul yönetimini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.