Ulusal Kanal Karacabey’den görev bekliyor!

Ulusal Kanal’da yayınlanan ‘Büyüteç’ programının sunucusu Can Karadut, geçtiğimiz hafta ülke tarımı konularında konuk ettiği ilçe üreticilerinden Engin Çiftçi aracılığıyla, Karacabey’de bir program yapmak istediklerini belirterek, ilçe halkına çağrıda bulundu.
Canlı yayın öncesi ve sonrasında Engin Çiftçi’ye yakın ilgisi gözlerden kaçmayan Can Karadut, “Karacabeylilerden görev bekliyorum.” dedi. Sıcak söyleşi sırasında, “Karacabey’de neden bir canlı yayın yapmıyoruz?” önerisi getiren Karadut, “2015 yılı ve geçtiğimiz ay bölgede yaşanan felâketler sonrası Karacabey’in tarım alanlarında büyük sıkıntılar yaşandı. Karacabey ‘in oda, birlik, köylü ve çiftçisinden görev bekliyoruz. Bir yayınla hem Karacabey’i tanıyalım, hem ülke tarımının lokomotifi ilçenin sorunlarını Karacabeyliler aktarsın. Her zaman bu göreve hazırız, talibiz. Ulusal Kanal, üretimin temel taşları köylü, çiftçi ve işçi için önemlidir. Ulusal Kanal, milli kimlikteki tek kanaldır. Üretenin yanında olmayı vatan görevi sayıyoruz.” dedi.
Konuyu ilçe gündemine basın aracılığıyla taşıyacağını belirten Engin Çiftçi ise, oda ve birlik yöneticilerine bu konuyu ileteceğini söyledi. ‘Büyüteç’ programının kamera arkası yönetmeni Aykut Tölegen de, program için teknik anlamda göreve hazır olduklarını bildirdi. Ulusal Kanal’ın önerisinin Karacabey’de uyandıracağı tepki ise merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.