Ülkücüler “Birlik Gecesi”nde coştu

Karacabey Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen, ‘Sevdamız Bayrak’ adlı birlik gecesi yoğun ilgi gördü. Mehteran eşliğinde M. Fehmi Gerçekler Stadı’ndan Cumhuriyet Alanı’na kadar yürüyen ülkücülerin coşkusu görülmeye değerdi. Ayrıca, gerçekleşen Seyhan Sürmeli ve Ahmet Şafak konserleri de Birlik Gecesi’ne renk kattı.
Karacabey Ülkü Ocakları’nın programına Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Rüştü Sütçü, MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Dağcı, MHP İl Başkanı Yüksel Yılmaz, MHP Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol, MHP Bursa Milletvekili Adayları Selçuk Türkoğlu, Gülten Kavut Sürücü, Timur Özdemir ve Sakin Köseoğlu, il ve ilçe yöneticileri, il ve ilçe kadın kolları, Ülkü Ocakları il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda Karacabeyli katıldı.
Programın açılışında konuşan Karacabey Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Satıcı, tüm konukları selamlarken, birlik beraberlik mesajları verdi. Satıcı, “Biz binlerce yıllık şan ve şeref dolu bir yoldan geliyoruz. Anayurt Orta Asya’nın rüzgarlarla konuşan düzlüklerinden, yalnızlıklara fısıldaşan Orkun’un pınarlarından ve dünyaya çivi diye çakılan dağların doruklarından geliyoruz. Şeyh Edebalin’in mübarek duasıyla çınar olduk. Dünyayı titretecek ve imrendirecek yıldırım olduk. İki Cihan serveri Hz. Peygamber efendimizin Hadisi Şerifine Mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han olduk. Ey İstanbul, ya sen beni alırsın yada ben seni alırım deyip, çağ açıp çağ kapattık. Biz şükür duamızı ve zafer türkülerimizi surların öte yüzündeki ufuklara söyledik. Bırakın yalan yanlış bilsinler gafiller; bizi haremlerde oturuyor zannetsinler. Hâlbuki biz Kanuni olup Sancağımızı deli taylar sırtında, hükmümüz ve mührümüzle üç kıtaya ferman ferman taşıdık.
Bizler, Türk Dünyasının son Başbuğu Alparslan Türkeş’in evlatları, Türkmen beyi Dr. Devlet Bahçeli’nin bozkurtları, milletin saadetini, devletin yücelmesini, bayrağın dünya durdukça hep öyle nazlı dalgalanmasını hayat gayesi sayan, muhtaç olduğu kudreti damarlarında ki asil kanda bulan, karanlıkları aydınlatacak ışığı 9 Işık doktrinde gören, kutsal Vatan toprağımızın, ebedi beka ve tam bağımsızlığının teminatı olan Ülkü Ocaklı Türk Milliyetçileriyiz. Yurdumuzun üstünde tüten en son Ocak var oldukça Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene!” şeklinde konuştu.
MHP Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol, 7 Haziran’daki Genel Seçimlere dikkat çekerek, Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacını olduğunu vurguladı. Karacabeyliler’den de tam destek beklediklerini dile getiren Erol, “Tek çare MHP. Bizimle yürü Karacabey.” diye konuştu.
7 Haziran’ın Türkiye için kurtuluş günü olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Yüksel Yılmaz, “Her karanlığın bir aydınlığı vardır. Bugün tan vakti ağrıyor. Türkiye’nin üzerindeki yolsuzluk, yoksulluk kâbusu bu hafta sonu itibarı ile bitecek. 8 Haziran’da, yolsuzluklardan hesap sorulacağı, yoksulluğun tarih olacağı emeklilerin, işçilerin hakkını alacağı, esnafın evine ekmek götürme sorunu yaşamayacağı bir Türkiye’nin başlangıcı olacak.” dedi.
Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Rüştü Sütçü, Karacabey Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen geceye katılmaktan büyük onur duyduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Sütçü, “Fikir, iman ve ülkü aşkı… İşte insanları güçlü yapan bunlardır.” ifadesine yer verdi.
Konuşmaların ardından konserlere geçildi. İlk olarak Seyhan Sürmeli’nin sahne aldığı gecenin finalini ise ünlü Sanatçı Ahmet Şafak yaptı. Karacabeyliler’e unutulmaz bir gece yaşatan Ahmet Şafak, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla gönülleri mest etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.