Uğur’un ‘Erken Uyarı Sınavı’na büyük ilgi

Uğur’un ‘Erken Uyarı Sınavı’na büyük ilgi



Karacabey Uğur Dershanesi’nin ÖSS, OKS ve ara sınıflar için düzenlediği ‘Erken Uyarı Sınavı’na öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız, Pazar günü yapılan sınavla da okul türü, okul başarısı gibi çoklu ölçütlerin göz önüne alındığını söyledi. 2007-2008 yılı için dershaneye kayıt yaptıran öğrenciler arasındaki sınavda, akademik eksikliklerin saptandığını vurgulayan Yıldız, “Erken Uyarı Sınavı’ ile elde edilen verilerle her öğrencinin profili çıkarılıyor. Buna göre öğretim süreci oluşturuluyor.




Grupla öğretim uygulamaları sırasındaki ders motivasyonu, hazır bulunuşluk düzeyi, çalışma alışkanlıkları ve alt yapı gibi birçok değişkenlik ele alınıyor. Öğrenciler arasındaki öğrenme farklılıkları saptanıyor. ‘Kişiye Özgü Öğretim Modeli’nin en önemli aşamalarından biri olan ‘Erken Uyarı Sınavı’na öğrencilerimiz büyük ilgi göstermesi memnuniyet vericidir” dedi.
01 Haziran 2007 tarihinde ERUS’un tekrarlanacağını belirten Yıldız, sınava katılmak isteyen öğrencilerin, kayıtlarını şimdiden yaptırmalarını istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.