UĞUR’lu öğrenciler rekor kırdı!

Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız, 2008 ÖSS yerleştirmelerinde yüzde 78’lik oranla Türkiye rekoru kırdıklarını açıkladı.
Bu oranla Türkiye’de bir ilke imza atarak olağanüstü başarı elde ettiklerine dikkat çeken Yıldız, “ÖSS’ye giren yaklaşık 1,5 milyon öğrenci arasından Uğur Dershanesi’nden iki öğrencimizin ilk 200’e girmesi bizleri çok sevindirmiştir. ÖSS yerleştirmesinde bu güne değin görülmemiş bir sonuca ulaşarak Karacabey ve Türkiye’de yüzde 78’lik başarı yakaladık. Bu dershanecilikte bir ilk olarak tarihe geçmiştir. Karacabey’de gurur duyulan bu başarının altında yatan en önemli etkenlerden biri, iki yıldır uyguladığımız eğitim modelidir” dedi.
ÖSS’de yakalanan olağanüstü başarının ÖKS’de de sürdüğünü dile getiren Yıldız, Uğur Dershanesi’nin 111 öğrencisinin Anadolu ve Fen liselerine yerleştirildiğini söyledi.
Yıldız, “ÖKS yerleştirmelerinde %70 başarı oranıyla bir ilke imza attık. Karacabey’de Askeri Liseler Sınavı’nı kazanan 29 öğrenciden 21’inin Uğur Dershanesi öğrencisi olması yakalanan büyük başarının somut göstergesidir. Bu yıl 6. ve 7. sınıfların yer aldığı SBS’de Bursa genelinde çok önemli bir başarı daha yakaladık. Böylece Karacabey’de eğitim çıtasını son iki yılda çok iddialı bir düzeye taşıdık.
Karacabey’in gururu olan ve eğitim camiamızın, velilerimizin yüzünü güldüren öğrencilerimiz ile birlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.
Yıldız, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında da bu başarıyı sürdürmek ve daha çok gencimizin geleceğini güvence altına almak için çalışacaklarına vurgu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.