“Ücretli öğretmenlik” duyurusu

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, ücretli öğretmenlik başvurularının 25 Ağustos – 05 Eylül 2015 tarihleri arasında alınacağını duyurdu.
Ağustos ayında yapılacak olan özür grubu atamalarından ve ilk atama sonuçlarından sonra boş kalan kadrolara ücretli öğretmen alınacağını duyuran İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, yaptığı yazılı açıklamada, “Belirtilen tarihler arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Bölümü’nden alınacak başvuru formuyla beraber diploma fotokopisi (Mezuniyet Belgesi) ve nüfus cüzdan fotokopisi ile başvuru yapılacaktır.
Ücretli öğretmen görevlendirmelerinde sırasıyla Eğitim Fakültesi bölüm mezunlarına, formasyonu olan Fen-Edebiyat Fakültesi bölüm mezunlarına, formasyonu olmayan Fen-Edebiyat Fakültesi mezunlarına ve Lisans Eğitimi alan diğer fakülte mezunlarına öncelik verilecektir.
Önlisans mezunlarına ise lisans mezunu başvurusu olduğu takdirde görev verilmeyecek olup, sadece Okul Öncesi Alanı’nda ihtiyaç karşılanamazsa alanı 2 yıllık Çocuk Gelişimi ve benzeri bölüm mezunlarından görevlendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.