TürkTraktör’den TİGEM’e en büyük filo satışı!

 

*TürkTraktör, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)’in açtığı ihaleyi kazandı. Satışıgerçekleştirilen 173 adet New Holland TD90D model traktörü, TİGEM’in 14 işletmesinde kullanılacak.

Gerçekleştirilen filo satışı, TİGEM’in bugüne kadar bir seferde aldığı en yüksek traktör adedini ve Türkiye’de bir seferde gerçekleştirilmiş en fazla satış adedini temsil ediyor.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, “Türkiye’nin en önemli tarım işletmesi olan TİGEM tarafından açılan traktör ihalesini alarak, tarımsal mekanizasyonun arttırılması ve tarım uygulamalarının iyileştirilmesine katkı sağlayacak bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında çalışacak olaran traktörlerimizin; dünyanın sayılı tarım işletmelerinden biri olan TİGEM de kullanılacak olması bizi ayrıca mutlu ediyor.

Türk çiftçisi tarafından en çok tercih edilen modellerimizden New Holland TD90D; maksimum dayanıklılık, güç ve yüksek performans sunarak; beklentileri en iyi şekilde karşılıyor” dedi.

Türkiye'nin değişik yerlerindeki 37 işletmesinde toplam 3 milyondan fazla dekar arazi varlığı olan TİGEM’in; aralarında yine Türkiye’nin ve dünyanın en büyük işletmesi olan Şanlıurfa, Ceylanpınar’ın da bulunduğu 14 işletmesinde New Holland traktörleri çalışacak. İhale sonrasında TİGEM’in traktör parkında bulunan New Holland traktörlerinin sayısı 331’e yükselmiş oluyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.