“Türkiye’nin başı sağ olsun”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde teröristlerce gerçekleştirilen saldırıyı kınadı. Emperyalist güçlerin Türkiye üzerinde sinsi oyunlar oynadığını belirten Özkan, “Halkımız soğukkanlı olsun. Devletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri, bu hain teröristlerin kökünü kazıyana kadar mücadeleye devam edecek. Türk milleti ilelebet yaşayacak” dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, Dağlıca’da meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınadı. PKK terör örgütünün hain saldırısı sonrası çok sayıda eve yine ateşler düştüğünü dile getiren Özkan, “Ateş düştüğü yeri yakar ama bu sefer yüreklerimizi dağladı. Emperyalist güçlerin Türkiye üzerinde kirli emelleri var. Bu nedenle de terörü sinsice destekliyorlar. PKK içinde çok sayıda Ermeni, Alman, İngiliz ve farklı farklı ülkelerin vatandaşlarının olması bunun en büyük kanıtıdır. Bu terör olayları, Türkiye’ye karşı oynanan sinsi bir oyundur ve ülkemiz bu hainlere karşı mücadelesini kararlılık içinde sürdürmektedir.

Halkımız soğukkanlı olsun. Devletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne güvensin. Artık ok yaydan çıkmıştır. Bu ihanet şebekesinin kökü kazınacak ve Türk milleti sonsuza dek yaşayacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Dağlıca’daki hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı diliyorum. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.

14 Eylül kutlaması

Belediye Başkanı Ali Özkan ayrıca, 14 Eylül Karacabey’in Kurtuluş Günü’nü şimdiden kutladı. Tüm ilçe halkını bu coşkuya ortak olmaya davet eden Özkan, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, 14 Eylül günü tüm Karacabey’in şanlı Türk bayrağını ev ve işyerine asmasını istiyoruz. Devletimize inanmaya ve destek vermeye devam edelim. Öte yandan Zabıta Müdürlüğümüz tarafından eğlence yerleri ve kahvehane gibi işletmelere tebligat göndererek, bu hassas günlerde toplumda infial uyandıracak etkinliklerden kaçınmalarını istedik. Birçok işletme, şimdiden söz konusu etkinliklerine ara verdiğini bizlere bildirdi” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.