‘Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18′

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı, partilerinin 18. kuruluş yıldönümünü geçtiğimiz Çarşamba günü pasta keserek kutladı. Parti binasında gerçekleşen kutlama programına; AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
AK Parti’nin ‘Milletin Partisi’ olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Genel Başkanımızın ‘Her şey Türkiye için’ ve ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamayacak’ diyerek başlattığı siyasi mücadelemiz bugün 18. yılına ulaşmıştır. ‘Aydınlığa açık, karanlığa kapalı’ sloganı ile kurulan partimiz, 18 yıldır milletinin emrindedir. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda ülkemize çağ atlatan projelerle hep daha ileriyi hedefleyen Türkiye’nin partisi şimdi 18 yaşında. AK Parti her şart ve durumda daima millet, daima hizmet şiarıyla hareket eden ve önceliği insan olan bir dava hareketidir. Hayatını ülkenin geleceği için vakfeden ve dik duruşuyla İslam coğrafyasının umudu haline gelen liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve milletin emrinde 18 yıl geçirmekten onur ve gurur duyuyorum. Ülkemizde ve bölgede güven ve istikrarın sembolü olduk, o yüzdendir ki AK Parti demek Türkiye demek, Türkiye demek AK Parti demektir. Ülkemize ve şehrimize hizmet aşkıyla yanan bizler, her geçen gün yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Türkiye AK Parti ile şahlanıyor ve şahlanmaya devam edecektir.” dedi.
“Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18” diyen Başkan İşcan, “Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kalkınmayı 17 yıla sığdıran partimizin bugün her zaman çalışkan ve dinamik teşkilatlarıyla yaşı 18 olmuştur. AK Parti yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıyla karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesidir. AK Partimiz parti içi demokrasi, siyasi ahlak ve millet iradesini her zaman öncelik kabul ederek Türkiye siyasi tarihinde önemli adımlar atmış, demokrasimizin üzerindeki vesayet anlayışını yıkarak yeni yönetim sistemi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiştir. AK Parti Türkiye’deki birlik ve beraberliğin teminatıdır. 18 yıldır milletimizin çizdiği yoldan asla şaşmadık. Milletimizin verdiği kararlara hep saygı duyduk. Milli iradeyi her şeyin üstünde gördük. Şehrimiz 17 yıl boyunca iktidarımıza her zaman büyük bir destek göstermiş ve bu desteğini her geçen yıl arttırmaya devam etmektedir. Bizim derdimiz her zaman millet olmuştur. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, fikri ne olursa olsun kalbinde millete ve memlekete sevdası olan herkese kapımız açıktır. 18 yıldır bizimle birlikte yol yürüyenlere teşekkür ediyoruz. AK Parti, iktidara geldiği günden bu yana, millete hizmeti her zaman borç bildi. Bu bilinçle önümüzdeki süreçte de milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için AK Parti olarak daha çok çalışacağız. 18 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimiz ile omuz omuza bu kutlu yürüyüşte ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkeleriyle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bu kutlu yürüyüşümüzde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, birçok önemli başarıya ve hizmete katkı sunan tüm değerli partililerimizi kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı da rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yaşımız her zaman 18 diyerek partimizin 18. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bize verdiğiniz bu destek ve güvenden dolayı aziz milletimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ali Özkan da, AK Parti ile birlikte güçlü bir demokrasi öncülüğünde Karacabey ile Türkiye’ye hizmete devam edeceklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin Türkiye sevdalısı bir parti olduğunu dile getiren Özkan, “18 yıl önce bugün Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Türkiye sevdasıyla milletimizin bağrından kopan ve gücünü yine milletimizden alan, karanlığa kapalı aydınlığa açık bir anlayışla kurulan, üreten bir ekonomi, yöneten bir demokrasi felsefesi ile yola çıkan AK Partimizin 18. kuruluş yıl dönümünün hayırlara vesile olmasını diliyorum.
AK Parti siyasete, sağlığa, eğitime, tarıma, spora, sosyal ve kültürel yaşama reformlar getirerek ülkemizi lider ülke konumuna getirmiştir. Tüm engellere rağmen iktidarda kalan ve ülkemizi ileriye taşıyan AK Parti ve Partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı saygıyla ve şükranla selamlıyorum. Partimize emeği geçen tüm gönüldaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Karacabey, hak ettiği hizmetleri almaya devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.
Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Murat Avinç ile İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Halime Kankılıç’ın doğum günlerinin AK Parti’nin kuruluş yıldönümüyle aynı güne denk gelmesi ise kutlama programına ayrı bir renk kattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.