Turizm Zirvesi’ne Longoz Ormanları damga vurdu

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Karacabey Belediyesi’nin de katıldığı ‘2. Bursa Turizm Zirvesi’ne Karacabey Longoz Ormanları damga vurdu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve protokol mensuplarının katılımı ile Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda “Bursa’da 12 ay turizm” temasıyla Bursa Turizmi masaya yatırıldı.
Tüm katılımcı ve konuşmacılar, özellikle Karacabey Longoz Ormanları’nın Bursa Turizm’i açısından oldukça büyük bir öneme sahip bir değer olduğuna vurgu yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de görsel sunum ve konuşmasında Karacabey Longozu’nun Türkiye ve dünya çapında duyurulması adına gerekli çalışmaların hızla sürdürüldüğünü kaydetti.
Toplantı sonrası görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 3T sloganı arasında yer alan Turizm yatırımlarının ilçedeki kültürel faaliyetler ile ekonomik canlılığa sunduğu katkıya vurgu yaparken “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Karacabey Longozu’nun tanıtımına büyük önem verdik. Bu konudaki girişimlerimizin meyvelerini almamız bizim ve tüm Karacabeyliler adına oldukça gurur verici. Kısa bir süre içerisinde Karacabey Longozu’nun turizme sunulması açısından önemli gelişmelerin müjdesini şimdiden verebiliriz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.