Türe, ’Sevdamızın adı Karacabey’

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi belediye başkanı aday adayı Faruk Türe, insan merkezli belediyecilik hizmetiyle tüm Karacabeylileri kucaklayacaklarını kaydetti.

“Geçmiş gözden geçirildiğinde 'AK Parti'nin belediyecilik, belediyeciliğin de AK Parti' olduğu görülecektir” diye konuşan Türe, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da Belediye Başkanı olduğu yıllara bakılırsa, gerçek daha rahat görülecektir. Başbakanımız bizlere, 'Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu görecek ve ülke çapında bunu takdir edeceksiniz' demişti. Biz de iktidarın gücünü yanımıza alarak, en iyi hizmeti nasıl yapabiliriz düşüncesiyle yola çıktık.

Belediye başkanlığı için çok sayıda aday adayı arkadaşımız var. Hepsi bu teşkilat için çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. Arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Bana destek veren değerli partililerimizle yola çıkarken, tek hedefimiz vardı. O da, Karacabey'de yaşayan, nefes alan ve toprağını çiğneyen herkesle beraber Karacabey'i yönetmekti.

Her fırsatta, her yerde vatandaşlarımıza söylediğimiz gibi, Belediye'nin merkezine insanı koymayı, insan merkezli bir belediyecilik yapmayı hedefliyoruz.” 

“Belediye AK Partili olsun, Karacabey hizmete doysun”

Akıllarda yer edecek yatırımlar sunmayı amaçladıklarını dile getiren Türe, “AK Parti'nin iktidar gücünü her an yanımızda bilerek, özlenen büyük değişimi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Türkiye'de 12 yıldır iktidar olan partimizin yaptıkları apaçık ortadadır. İktidarın gücünü yerele taşımak için göreve talibiz. Bu nedenle de 'Sevdamızın adı Karacabey' diyoruz. Çünkü doğup, büyüdüğümüz, her insanını sevip, saydığımız Karacabey'i çok seviyoruz.

Partililerimizle istişarede bulunduk. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde adaylığı onaylanan Recep Altepe ile görüştük. Yeni kanuna göre, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde söz sahibi olduğu bir döneme girdik. Sayın Altepe'nin Karacabey'e seçim sonrasında yakın destek vereceğini duymak bizleri son derece mutlu etti. Hizmetlerin ilçelere daha rahat ve yararlı götürüleceğini birlikte değerlendirme fırsatımız oldu. Sorunlara iyi neşter vuralım, yeter. Karacabey için 'Yapılamaz' diye hiçbir şey yok. 

Bursa Büyükşehir ile bütünleşmemiz için Karacabey'e AK Parti belediyeciliğinin gelmesi gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi gücünün, Karacabey'de kendini göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Bu gelişme, Karacabey'i Bursa ilçeleri arasında yine öne çıkaracağının işaretidir. Karacabey için bu bir fırsattır ve yaşanması istenen bir gerçektir. 

Bizim hizmet anlayışımızda ayırımcılık yoktur. Karacabey halkının tümü ile iç içe olmayı düşünüyoruz. Karacabey'de doğan ve doyan herkesle bu işi yapmayı, Karacabey'i güzel bir geleceğe taşımayı düşünüyoruz” dedi.

“Ankara, Bursa, Karacabey… Üçlü olsun, Karacabey güçlü olsun!”

Üçlü sacayağının tamamlanmasın vatandaşın seçim sandığındaki tercihlerine kaldığını söyleyen Türe, “İktidarda olmanın desteği ile eğitim konusunda Karacabey'de çok güzel adımlar atıldı. Yeni Anadolu Liseleri, Sağlık Meslek Lisesi ve Karacabey Fen Lisesi bunun örneğidir. Ek derslikler ise cabasıdır. Devlet Hastanemizin de inşaatı hızla ilerliyor. Hastanemiz, Bursa Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı'nın girişimleriyle 100 yataklıdan 150 yataklıya çıkartıldı. Gölecik ve Yeşildere barajları da ihale sürecine girdi.Bunlar ilçemiz adına çok güzel şeyler. Hizmet için kendimizi millete adamış bir partiyiz” şeklinde konuştu.

“Ekibimizin bilgi ve birikimleriyle yola çıkıyoruz “

AKP belediye başkanı aday adayı Faruk Türe, “İl Özel İdaresi'nin bütçesi 2014 yılından itibaren Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne geçecek. Köylerimize hızlı hizmet etmek daha da kolaylaşacak. 64 köyümüz arasında çoğunda kanalizasyon sıkıntımız bulunmuyor. Bursa'da İl Genel Meclisi Üyesi olarak ilçeme hizmet verdiğim yıllarda bunun gibi birçok işleri tamamlamıştık. 

Çalışma ekibimizi, gönül veren, aklında ve yüreğinde sadece Karacabey'e fayda sağlamak olan arkadaşlarımızdan oluşturacağız. Teknik bilgisi olan müracaatları da değerlendireceğiz. Bizim istediğimiz belediyecilik anlayışında kim fayda sağlayacaksa, onları yanımıza alarak yola çıkacağız. 

Bugüne kadar Karacabey'e kim ne hizmet yaptıysa, destek ve yardımcı olduysa, Karacabey'in çıkarları için diğer partiler de birlik olup, ilçe halkımıza en iyisini sunabildiyse, bunları gerçekleştiren herkesi alkışlıyorum.

Karacabey'de doğduk, burada büyüdük, burada yaşıyoruz. Bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcunu ödemek için de yola çıktık. Örnek aldığımız kişi de Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun belediyecilik anlayışıdır. Karacabey için belediye başkanı adaylığımız kesinleştiği takdirde hemen meydanlara ineceğiz. Karacabey Belediyesi'ni, Ankara ve Bursa ayağı ile birleştirip, üçlü ve güçlü hizmetler almak için tüm gücümüzle çalışmalara başlayacağız. Çünkü, her zaman söylediğiz gibi, sevdamızın adı Karacabey'dir.

Aday adaylarımız arasında kurduğu güzel diyaloga ve kamuoyu ile paylaşılmasında büyük emeği geçen, kalp kırmadan, kalpler kazanarak bu süreci çok iyi yönettiğine inandığım İlçe Başkanımız Sayın Murat Erol'a gönülden içtenlikle teşekkür ediyorum. Murat Erol'un kendisine ve tüm ilçe teşkilatımıza her işte yüzümüzün akıyla çıkacağımız başarı dolu yarınlar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.