Tuncay Şanlı’yı ‘Fenerbahçe’ yaktı!

Bursaspor takımda forma şansı bulamayan Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı. Bursaspor taraftarı ile arası bir türlü düzelmeyen Tuncay Şanlı için bu karar kaçınılmaz oldu. Tuncay’ın menajeri Hakan Özlü de bu durumu vurguladı.

Aslında Tuncay için sonun başlangıcı 23 Ocak 2013’te başladı. Fenerbahçe’ye gol attı, sevinmedi ve Bursaspor taraftarıyla bağı koptu. Bu maçtan sonra gerek taraftarın tepkisi gerekse performansı ayrılık sürecini tetikledi. Ve tam bir yıl sonra ipler koptu, ayrılık gerçekleşti.

BURSASPOR TARAFTARI AFFETMEDİ

Tuncay Şanlı’nın Bursaspor’da geçirdiği son 1 yılda taraftarla arasındaki sorunların kaynağı 23 Ocak 2013’te Kadıköy’de oynanan ve Fenerbahçe’nin 3-0 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası maçıyla başladı. Tuncay takımın 3-0 geri düştüğü maçta bir gol attı ama ofsayt gerekçesiyle o gol sayılmadı. Ancak Tuncay Şanlı golü yaptıktan hemen sonra ofsayt kararını göremeden gol olduğunu düşünerek gol sevincine de gerek duymadı. Ellerini havaya kaldırıp, sevince gerek olmadığını ima etti.

İşte Tuncay’ın bu tavrı Bursaspor taraftarıyla arasındaki bağın kopmasına neden oldu. Geride kalan 1 yıl boyunca tribünlerle arası hiç barışmayan Tuncay, Bursapor’dan ayrılmak zorunda kaldı.

star

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.