Trafik rezaleti neden durdurulmuyor?

Karacabey Ortaokul Caddesi önünde “Park yapılmaz” yasağına aldırış eden yok. Aracını gözüne sokar gibi sürekli uyarı tabelasının altına park yapan sürücüler, kural koyuculara adeta meydan okuyor. Özellikle Salı günleri trafiğin kitlenmesiyle vatandaş adeta işkence çekiyor. Dört yılı aşkındır süren sorumsuz uygulama eleştiri konusu olurken, okul önünde yaşanan trafik rezaletinin ise öğrenciler tarafından yanlış algılanmasını kimse görmüyor?
Ortaokul Caddesi’nde Salı günleri yaşanan trafik kitlenmesiyle sürücüler ve yayalar ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Saatlerce süren trafik akışının kitlenmesi sırasında hiçbir polisin yada zabıtanın görülmemesi dikkat çekici bulunuyor.
Geçtiğimiz Salı günü fotoğraflarla belgelenen cehennem görüntüsündeki trafik rezaletine karşı hala önlem alınmaması kafalarda soru işareti yaratıyor.
Çoğu zaman sürücüler arasında giderek büyüyen tartışmalar yaşanıyor. Tartışmaların birçoğunun kavgaya dönüştüğünü dile getiren sıkıntılı vatandaşlar, “Söz konusu bu sokakta yaşadığımız trafik cehennemini defalarca dile getirdik. Vatandaşı düşünen yok mu? Kural tanımayan yabancı plakalı pazarcıların özellikle Salı günleri dilediği yere gelişi güzel park yapmaları sıkıntıyı daha da arttırıyor. Trafik keşmekeşliği zaman zaman ortalığın karışmasına neden oluyor. Gerginliğin ne zaman nerelere varacağı kestirilemiyor. Polis ve Belediye zabıta ekipleri nedense Salı günleri arazi oluyor? Rezalete dönüşen trafik tıkanıklığı artık canımızdan bezdirdi. Hatalı parklar yüzünden 10 dakikalık mesafedeki evimize 1 saate güçlükle gidebiliyoruz. Yeter artık, bu duruma ‘Dur’ denilsin. İlçemizin yetkilileri acaba bu sokaktan hiç mi geçmiyor? Salı günleri bu sokağa uğrasınlar da halimizi bir görsünler” diye yakındılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.