TOSUN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ!

Karacabey’in saygın ailelerinden Tosunlar Ambalaj’ın sahiplerinden Ümit & Hatice Tosun çiftinin oğulları Emre ile Ömer muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını attı.
Çok sayıda davetlinin katıldığı Class Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli sünnet töreni unutulmaz anlara şahitlik etti. Konvoy eşliğinde salona giren Emre ve Ömer kardeşlerin ise heyecanı görülmeye değerdi.
AK Parti, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatlarının da tam kadro katıldığı sünnet cemiyeti yoğun ilgi gördü. Tosun Ailesi’nin sevenlerinin çok olduğu gözlemlenirken, seçkin konuklar salonu hınca hınç doldurdu. Konukları kapıda karşılayan Tosun ailesi, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.
AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve emekli Seçim Müdürü Tosunlar Ambalaj’ın sahiplerinden Cemil Tosun’un da torunları olan Emre ile Ömer delikanlı olmanın sevinci içindeyken, Ümit & Hatice Tosun çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Okunan Mevlid-i Şerif ardından Ahmet Feyzi ve ekibinin semazen gösterisi konuklardan tam not alırken, büyük alkış topladı.
Bu anlamlı günlerini onurlandıran konuklarla tek tek ilgilenen genç anne ve baba, duygulu anlar yaşarken, Huriye & Cemil Tosun ve Neslihan & Ramazan Güneş ailelerinin göstermiş olduğu mükemmel ev sahipliği takdirle karşılandı. Meltem Gazetesi olarak Emre ile Ömer Tosun’u kutlar, yaşamlarında başarı ve mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.