Tophisar’lı Özen, derneğe hayran kaldı!

Buski Genel Müdür Yardımcısı’ndan Karacabeyliler Derneğine ziyaret:

Dernek Binası’nda önceki gün yapılan tanış gecesine ayrıca Talat Özen’in yanı sıra Tophisar Köyü’nden gelen vatandaşlar da katıldı.

Yaklaşık 3 ay önce Bursa’ya atanan Talat Özen’i makamında ziyaret ettiklerini belirten Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Kendisini o zaman tanıma şansı bulmuştuk. Her zaman söylediğimiz gibi tüm kamu kurum kuruluşları ve yerel yönetimlerde bizlerden birileri olmalı diyoruz. Sayın Özen de bizden biri. Hem de Bursa adına gerçekten çok önemli bir konumda olan Buski’nin üst düzey yöneticisi. Bursa’mızın ve ilçelerin su konusunda en üst düzey kurumu olan bir idare ve kuruma yön veren bir ismin Karacabeyli olması gurur verici. Bu isimler daha da çoğalmalıdır. Bu da tabi ki eğitimle öğretimle olur. Bu nedenle çocuklarımızı muhakkak eğitime ve öğretime yönlendirmeliyiz” dedi.

Bursa’da Karacabeyliler Derneği’nin kurulmasının en büyük hayali olduğunu vurgulayan Buski Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen, bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.

Karacabey insanını tek çatı altında toplama başarısı gösteren Başkan Yüksel Ceylan ve ekibinin büyük bir iş başardığını dile getiren Özen, “Tophisar köyündenim. Yıllardır bürokrasinin içindeyim. Bu nedenle dernekleşmenin ne denli önemli olduğunu ve arkasında bir sivil toplum örgütü olan insanların her bakımdan daha şanslı olduklarını biliyorum. Çocuklarımızın ve tüm Karacabeyli hemşerilerimin çocukları bundan sonra daha şanslılar, çünkü arkalarında 22 bin üyesi olan güçlü bir sivil toplum örgütü var” diye konuştu.

Daha sonra su ile ilgili sorunları ve çözüm noktasında neler yapılması konularındaki talepleri not alan Talat Özen, geç saatlere kadar süren toplantıdan mutlu ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.