Tomogrofi Karacabey’e hayırlı olsun!

Devlet Hastanesi’ndeki hizmet çıtası yükseliyor:

Karacabey Devlet Hastanesi’nde yokluğu ile yıllardır sıkıntısı yaşanan Tomogrofi cihazı nihayet geldi ve hizmete hazırlanıyor. A Blok’a kurulan Bilgisayarlı Tomogrofi Ünitesi’nin 10 gün içinde faaliyete başlayacağı bildirildi.

            Karacabey’in kanayan yaralarının başında gelen sağlık hizmetleri konusunda dev bir adım atıldı. Devlet Hastanesi’nde yıllardır eksikliği hissedilen ancak bir türlü alınamayan Tomogrofi cihazı, Milletvekili Önder Matlı ve Başhekim Yavuz Kaan Bütün’ün girişimleri sonucunda ücretsiz olarak Karacabey’e kazandırıldı.

            Tomogrofi Cihazı sayesinde vatandaş artık Mustafakemalpaşa ya da başka bir hastaneye sevk edilmeyecek.

10 gün içinde etkin hizmet verecek!

Devlet Hastanesi A Blok’a kurulan Bilgisayarlı Tomogrofi Ünitesinin kullanımı konusunda şu an Aplikasyon Uzmanı Muammer Acar tarafından personele eğitim verildiği belirtildi. Siemens SOMATOM Emotion 16-Slice marka Tomografi Cihazı ile ilgili eğitimlerin zaman zaman süreceği öğrenildi. Vatandaşı büyük bir külfetten kurtaracak olan Tomogrofi Cihazı’nın yaklaşık 10 gün içinde etkin hizmet vermesi bekleniyor.

Başhekim Yavuz Kaan Bütün, Devlet Hastanesine kazandırılan Bilgisayarlı Tomogrofi Ünitesi’nin Karacabey’e hayırlı olmasını diledi. Bu konuda büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Bütün, Milletvekili Önder Matlı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vatandaş sevk edilmekten kurtulacak!

Karacabey halkına kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Başhekim Bütün, Tomogrofi Cihazı sayesinde büyük bir sorunun çözüleceğini kaydetti.

Bundan böyle hastaların başka bir hastaneye sevk edilmeyeceklerini müjdeleyen Bütün, “Bu hizmet sayesinde hastanemizde tetkik çeşitliliği artacak. Vatandaşlarımız başka hastanelere gitmekten kurtulacak. Sağlık hizmetinde kalite ön plana çıkacak. Umut ediyoruz ki 10 gün içinde Bilgisayarlı Tomogrofi Ünitemiz hizmet vermeye başlayacak. Karacabey’e hayırlı olsun. Cihazın hastanemize kazandırılmasında emeği geçen, katkıları bulunan herkese teşekkür borçluyuz” diye konuştu.   

 

             

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.