Teşekkürler Karacabey!

Karacabey halkı, Atatürk İlkokulu’nun lösemi hastası öğrencisi Muhammed Emir Gülerce için başlatılan kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi. Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Kızılay Karacabey Şubesi’nce başlatılan 2 günlük kampanyada, 16 saatte 630 kök hücre ve 224 kan bağışı alındığı bildirildi.
Karacabey halkı çok önemli bir kampanyaya daha duyarsız kalmadı. Lösemi hastası olan Atatürk İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Muhammed Emir Gülerce için 1 ve 2 Aralık 2016 tarihlerinde yapılan 2 günlük kan bağışı (kök hücre) kampanyası, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Yoğunluk nedeniyle geri dönenlerin olduğu da görüldü.
Sınıf arkadaşlarıyla birlikte Kızılay çadırını ziyaret eden Muhammed Emir Gülerce, duyarlı tüm vatandaşlara ilgilerinden dolayı kırmızı karanfil vererek teşekkür etti. Öte yandan kampanyanın halk tarafından hedefine ulaşması için devam edilmesi (uzatılması) ya da en kısa zamanda yeniden yapılması istendi.
Kızılay Karacabey Şubesi Başkanı Ahmet Kırmızı, kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayı Kan Merkezi ve Kızılay Karacabey Şubesi’nce başlatılan 2 günlük kampanyada, 16 saatte 630 kök hücre ve 224 kan bağışı alınmıştır. Koridorlardan caddelere taşan ve bu soğuk günde sabırla bekleyen gönüllü Karacabey halkımıza, Kaymakamımız Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’ya, Belediye Başkanımız Ali Özkan’a, meclis üyelerimize, Karacabey Devlet Hastanesi personeline ve sivil toplum kuruluşlarımıza ve meslek odalarına, yönetim kurulu olarak çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.