Teröre lanet çığ gibi büyüyor!

Karacabey’de PKK terör örgütüne yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde terör örgütü tarafından 24 askerimizin şehit edilmesine duyarsız kalmayan Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, dün “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenledi.
            Lise öğrencilerinin de katıldığı protesto yürüyüşüne ilçe halkı da alkışlarla destek verdi. Sığırönü’nden Cumhuriyet Alanı’na doğru ellerinde Türk bayraklarıyla PKK’ya lanet yağdıran 100 kadar öğrenci, attıkları sloganlarla da ülkenin bölünmez bütünlüğüne dikkat çekti.
            Cumhuriyet Alanı’na gelindiğinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Büşra Ekimsert isimli öğrenci, teröre lanet yağdıran yazılı açıklamayı okudu.            Hain saldırıları şiddetle kınadıklarını duyuran ve her Türk vatandaşının buna tepki göstermesini isteyen Büşra Ekimsert, açıklamasının ardından tek tek şehit düşen askerlerimizin isimlerini gür bir sesle okudu. Cumhuriyet Alanı’nı dolduran kalabalık ise okunan her bir asker isminin ardından “Burada” diyerek şehitlerin ölmediğini yüksek sesle dillendirildi. “Teröre Lanet Yürüyüşü” daha sonra olaysız bir şekilde sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.