Terminal düzenlemesi için görüş alındı

Büyükşehir yasası ile birlikte sorumlulukları BURULAŞ’a geçen Karacabey Otobüs Terminali’nin yeniden düzenlenen projesi kamuoyuna sunuldu. Toplantıda terminalin yeni projesi, başta terminal esnafı olmak üzere ilçe halkına tanıtılırken, öneriler de not edildi.
Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yapılan toplantı, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, Terminaller Müdürü Erol Keykoğlu, Proje Müdürü Mesut Demir, Proje Koordinatörü Emre Ergün ve Mimar Başak Yurttaş’ın katılımıyla gerçekleşti.
Yapılması öngörülen değişikliklerin ve proje görsellerinin sinevizyon ile katılımcılara sunulduğu toplantıda, aynı zamanda esnaf ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin önerileri de not edildi.
Özellikle dükkân sayısı ve dış alanlarının yeniden şekillendirilmesi noktasında çeşitli önerileri dinleyen Fidansoy, gelen önerileri not alarak toplantıda konuşulanların dikkate alınacağını ifade etti.
Toplantının ardından Belediye Başkanı Ali Özkan ile makamında bir araya gelen Burulaş yetkilileri, projenin son durumunu ve gelen önerileri değerlendirdi. Başkan Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Henüz projesi tamamlanmış bir durum söz konusu değil. Bu vatandaşlarımız için bir tanıtım ve durum değerlendirme toplantısıydı. Görüşler alındı, gerekli açıklamalar yapıldı. Yetkililerimiz tekrar imkânları değerlendirecek ve değişiklikleri tartışacaklar” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.