Temsilcimiz 1 puana razı oldu!

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü deplasmanda Ankara ekibi Demirspor’la karşı karşıya geldi. İlk devrenin son maçını golsüz kapatan Birlikspor, Ankara Demirspor’la berabere kaldı.
3. Lig, 1. Grubun 19. haftasında, TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanan mücadeleyi Hasan Ertuğan, Hulusi Akırşan ve Şaban Karaderili’den oluşan hakem üçlüsü yönetti.
Ankara Demirspor’la beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada yeni Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan’la maça çıkan Birlikspor, ev sahibine fazla pozisyon şansı tanımasa da, yakaladığı fırsatları da gole çeviremedi. Mavi beyazlılar maçta etkili bir oyun sergiledi ama 90 dakika sonunda golsüz, 1 puana razı olarak sahadan ayrıldı.
Deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan temsilcimiz, dış sahada oynadığı maçlarda üçüncü beraberliğini aldı. Birlikspor, ilk devrenin sonunda topladığı 20 puanla 13. sırada bulunuyor. Düşme hattının yalnızca 3 puan üstünde yer alan mavi siyahlılar, play off potasının ise 9 puan gerisine düştü. Birlikspor ayrıca; 19 hafta sonunda ligin en çok gol atan (33 gol) takımı olmasına karşın, Kütahyaspor ardından kalesinde en çok gol gören (33 gol) ikinci takım durumda bulunuyor.
Temsilcimiz Karacabey Birlikspor, 15 Ocak 2017 tarihinde start alacak olan ikinci devrenin ilk maçında Cizrespor deplasmanına gidecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.