TEMA’nın en iyileri ödüllendirildi!

Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya, TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, TEMA Eğitim Sorumlusu Ümit Yalçın, Bayramdere İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Derinsu, KTSO Meclis Üyesi Ufuk Ünal, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve yarışmacılar katıldı.

            KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız’ın sunumunu yaptığı törende konuşan Karacabey TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, çevre ve doğanın korunması adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Güncü ayrıca, yarışmalara katılan herkese teşekkür etti.

            TEMA’nın çevreyle ilgili çalışmalarını takdirle takip ettiklerini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya ise, “Ülkemizin çöl olmaması için birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

Resim, şiir ve öykü dalında dereceye girenler!

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya, TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, Bayramdere İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Derinsu, KTSO Meclis Üyesi Ufuk Ünal ile ilçe esnaflarından Yahya Kurtbay, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini sundu.

            4 ve 5. sınıflar arası resim yarışmasında Şule Tosun (Atatürk İlköğretim) birinci, Duygu Bekar (14 Eylül İlköğretim Okulu) ikinci ve Zülal Küçükşekerci (Şehit Bahadır Tayfur) üçüncü oldu.

            6, 7 ve 8. sınıflar arası resim yarışmasında Ahmet Onur Keçe (Bayramdere İlköğretim Okulu) birinci olurken, Sılanur Altınel (Atatürk İlköğretim Okulu) ikinci ve Berre Yolyapan (Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu) üçüncülüğü elde etti.

            Şiir dalında (6, 7 ve 8. sınıflar) Ebrar Güven (Şehit Serkan Şahin İ.Ö.O.) birinciliği elde ederken, Gürkan Çağlak (Şehit Serkan Şahin İ.Ö.O.) ikincilikle ve Elif Dova (Bayramdere İ.Ö.O.) da üçüncülükle yetindi.

            4 ve 5. sınıflar arası yapılan öykü yarışmasında Çiğdem Güleç (Şehit Serkan Şahin İ.Ö.O.) isimli öğrencinin eseri birinciliğe layık görüldü.

            6, 7 ve 8. sınıflar arası öykü yarılmasında ise Şehit Serkan Şahin İlköğretim Okulu öğrencileri Sinem Çevik birinciliği, Kürşat Karakış ikinciliği ve Gürkan Çağlak da üçüncülüğü elde etti.

En iyi fotoğraf sahipleri de onurlandırıldı!

TEMA Gönüllü Sorumluluğunun bu yıl ikincisini düzenlediği fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

            İlçede görev yapan gazetecilerin 39 eser arasında seçtiği en iyi üç fotoğraf sahibi dünkü törende ödüllerini aldı. Buna göre fotoğraf yarışmasında Berk Orhan Yücel birinci, Mustafa Gülsever ikinci ve Umut Şahin de üçüncü oldu.

            Diğer taraftan Kemal Karabulut, Şeyda Özdemir ve Yahya Kurtbay’ın eserleri de mansiyon ödülüne layık görüldü.

            Program sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Kaya ile TEMA Gönüllü Sorumlusu Naci Güncü, fotoğraf yarışmasına katılan herkese belgelerini takdim etti.  

           

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.