“Tel ve çivi aşkı” sanatseverlerle buluştu

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) “Tel ve çivi aşkı” filografi sergisine ev sahipliği yaptı. Filografi sanatçısı Dilek Kaplan'ın eserleri sanatseverlerden tam not aldı.

KTSO'da düzenlene sergi açılışına, Kaymakam Ahmet Yurtseven, Emniyet Müdürü Bülent Kaplan, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Ak, Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Cihan Bozkurt, Halk Eğitimi Müdürü Yaşar Gökbayrak, Müftü Hikmet Yazıcı ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan filografi sanatçısı Dilek Kaplan, Karacabeyli olduğunu ve Bursa'da yaşadığını belirtti. 5 yıldır filografi sanatı ile ilgilendiğini söyleyen Kaplan, eserlerini memleketinde sergilemekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kaplan,

açılışa katılan misafirlere ve desteklerinden dolayı KTSO Başkanı Naci Güncü'ye teşekkür etti.

Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Ahmet Yurtseven, Dilek Kaplan'ın anı defterine görüşlerini aktardı.

Dilek Kaplan'ın Türk bayrağı motifli eseri, KTSO Başkanı Naci Güncü tarafından Kaymakam Ahmet Yurtseven'e takdim etti.

Tel ve çivi ile gerçekleştirilen eserler katılımcıların yoğun ilgisini çekerken, serginin bu günde açık olacağı kaydedildi. KTSO Başkanı Naci Güncü, başta Karacabeyli hanımefendiler olmak üzere tüm sanatseverleri sergiye davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.