“Tek kurtuluş Vatan Partisi’dir”

Vatan Partisi Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Kurur, Türkiye’nin her geçen gün borç sarmalına girdiğini, halkın mutsuz ve huzursuzluğa itildiğini belirterek, tek çözümün Vatan Partisi’nde olduğunu vurguladı. Vatan Partisi ile birlikte ‘Halkın Belediyeciliği’ni getireceklerinin sözünü veren Kurur, “Biz hazırız, destek bekliyoruz.” dedi.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kurur, “Değerli Karacabeyli hemşehrilerim; biliyoruz ki ‘böyle gitmez’ diyorsunuz. Çok doğru. Türkiye artık borcu borç ile çeviremez, bu böyle gitmez. İflaslar, kapanan fabrikalar, işten atılan emekçiler, ürünü tarlada kalan çiftçiler, sinek avlayan esnaflar… Bu böyle gitmez.
Muhtarlarımız çiftçimize haciz kağıdı dağıtmaktan başka iş yapamaz oldu. Onun için böyle gitmez diyoruz. İşçi borçlu, çiftçi borçlu, esnaf borçlu, sanayici borçlu, kısacası milletçe, devletçe borçlu olduk. Onun için böyle gitmez.
Öyleyse çözüm gelecek. Şaşıracaksınız ama gerçek, Türkiye’nin önünde altın fırsat var, Vatan Partisi’nin zamanı geldi. Vatan Partisi gelecek, birlik ve dirlik getirecek. ABD dayatmalarına son, başı dik Türkiye tehditlere boyun eğmek yok.
Güvenli Türkiye vaat ediyoruz. Mavi vatanımıza göz koyana hayat yok. Borç batağında boğulmak yok, üreten Türkiye var. Bölücüye katlanmak yok, PKK ve FETÖ bitirilecek, ülkeye huzur gelecek. Gelecek belediyelerin şirketleşmesine yeter diyoruz. Halkın belediyesi ile verimli hizmet sunacağız. İnsancıl kent, güzel ülke, içilebilir su, solunabilir hava, yeşil alan, sıcak yuva, iyi komşu, canlı mahalle vaat ediyoruz. Rant savaşçısı değil, vatan savaşçısıyız.
Vatan Partisi gelecek, rantçılık bitecek. Üreten Türkiye için üretken belediye hedefiyle üreticiyi baş tacı yapacağız. 1980’den bu yana iktidar koltuklarına oturanlar, hep Amerika’nın dayattığı programı uyguladılar. Üreticiyi ülkenin sırtında kambur diye suçladılar. Üretimi yıkıma uğrattılar. Ülkeyi borca batırdılar. Üretici kambur değil memleketin efendisidir. Sıcak para komisyoncularının, faizcilerin, dolar ve borsa vurguncularının, tarikat rantçılarının saltanatına son vereceğiz. Bunun için yerel seçimler altın fırsattır.
Yaşadığımız zorlukları fırsata çevireceğiz. Vatan Partisi olarak bize oy verin, biz kararlıyız. Mafya tarikat sisteminin kör çıkmazından beraber çıkalım. Biz Vatan Partisi olarak hazırız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.