Karacabey’de Kızılay ile iş birliği projeleri ele alındı

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Murat Tutanç ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede, Kızılay ile birlikte ilçede hayata geçirilmesi düşünülen Huzurevi çalışmasıyla ilgili gelinen nokta da ele alındı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Murat Tutanç, Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede, Kızılay’ın ve belediyenin birçok alanda yapabileceği işbirlikleri ve projeleri ele alınırken, Başkan Özkan belediye faaliyetleri hakkında da Tutanç’a çeşitli bilgiler verdi.

Huzurevi çalışması da görüşüldü

Gerçekleşen görüşmede Kızılay ile birlikte ilçede hayata geçirilmesi düşünülen Huzurevi çalışmasıyla ilgili gelinen nokta da ele alındı.

Başkan Özkan, Kızılay yetkililerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Karacabey’de vatandaşların özlemle beklediği huzurevi konusundan önemli gelişme kat ettiklerini ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Özkan, Karacabey halkının ihtiyaçlarını karşılamak ve Karacabey’in menfaatleri doğrultusunda çözüm önerileri ortaya koymak için Kızılay ile güzel bir iş birliği halinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.