TDP’nin projesine tam destek sürüyor

Karacabey Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği öncülüğünde başlatılan, “Okumak istiyorum bana ışık tutar mısınız” projesine dershanelerin desteği tüm hızıyla sürüyor.

2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemiyle birlikte bu yıl 3. kez düzenlenen proje ile derslerinde başarılı 8. sınıf öğrencisi 5 öğrenci daha ücretsiz olarak dershanelere yerleştirildi.

Bu kapsamda; Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu’ndan Sevde Beyri Birey Dershanesi’ne, yine Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu öğrencisi Özberk Özen Özel Ana FEM Dershanesi’ne, İstiklal İlköğretim Okulu’ndan Aysun Eyiz isimli öğrenci İstanbul Dershanesi’ne, Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu öğrencisi Hatice Sert Sınav Dershanesi’ne ve İstiklal İlköğretim Okulu’ndan Yasemin Kılıç isimli öğrenci de Uğur Dershanesi’ne yerleştirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TDP Büro Amiri Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya, Sınav Dershanesi Müdürü Cem Yılmaz, İstanbul Dershanesi Müdürü Altuğ Turan, Birey Dershanesi Müdürü Beytullah Günel, Özel Ana FEM Dershanesi Müdürü Hacı Yusuf Yaşar ile Uğur Dershanesi Müdürü Nail Çakıcı’ya projeye verdikleri önemli destek nedeniyle teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.