“TBMM’ye vekil göndereceğiz”

AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nı seçim heyecanı sardı. Kamuoyunda birçok ismin AK Parti’den aday adayı olacağı yönünde çıkan açıklamaları değerlendiren İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Partimize olan bu teveccühler bizi mutlu ediyor. İlçemizden en az bir milletvekilini TBMM’ye göndermek istiyoruz” dedi.
AK Parti’deki milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin 24 Nisan tarihinde start aldığını anımsatan İşcan, bu sürenin önümüzdeki Pazar günü sona ereceğini kaydetti. Kamuoyunda birçok ismin AK Parti’den milletvekili olmak için aday adaylık başvurusunda bulunacak olmasıyla ilgili konuşan İlçe Başkanı İşcan, Karacabey’den bir vekil çıkarmak için yoğun çaba içinde olduklarını vurguladı.
İşcan şunları kaydetti; “24 Haziran’da çok önemli bir seçime gidiyoruz. Ülkemizin kaderini belirleyecek olan bu seçimde de yine halkımıza güveniyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız.
Teşkilat olarak en önemli hedeflerimizden biri de 1. Seçim Bölgesi’nde yer alan ilçemizden bir veya birden fazla arkadaşımızı milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermektir. Bunun için çalışmalarımızı şimdiden yoğunlaştırdık. Bursa genelinde olduğu gibi Karacabey’de de partimizden vekil olmak isteyenler oldukça fazla. Biz bunu net bir şekilde gözlemliyoruz ve partimize olan bu ilgi karşısında mutlu oluyoruz. Ancak ilçemiz ile birlikte Mustafakemalpaşa’yı temsil edecek bir arkadaşımızın en iyi sıradan aday gösterilmesi bizleri daha çok memnun edecektir.
AK Parti olarak halkımızla el ele, gönül gönüle verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden geleceğimize, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izni, milletimizin destek ve dualarıyla ‘Başkan’ yapacağımıza inancımız tamdır. Yeni hükümet sistemine geçişle birlikte daha güçlü bir Karacabey, Bursa ve Türkiye için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ilk günkü aşkla ve şevkle çalışacağımızı ilan ediyoruz.
24 Haziran tarihine odaklandık. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışacağız. Milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.