Tayfur’dan spora tam destek

Tayfur’dan spora tam destek
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, ilçedeki tüm spor dallarına tam destek vereceklerinin sözünü verdi.
3.lig yolunda Karacabeyspor’a başarı dileyen MHP Adayı Tayfur, tesisleşmeyi sağlayarak, alt yapıya önem vereceklerini duyurdu.
Karacabey’de geçmiş yıllarda spora katkı sağlamış kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanacaklarına dikkat çeken Tayfur, özkaynaklarla büyük işlere imza atacaklarını kaydetti.
Sporun her dalına büyük önem vereceklerini açıklayan MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, “Okçuluk, Atıcılık, Güreş, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi ve Atletizm gibi sporun her dalına büyük destek vereceğiz. Karacabeyimizde sporu yaymak adına açacağımız kurslarla, spor yapma olanağı bulamayan gençlerimize katkı sağlayacağız” dedi.
Kimsesiz, yoksul ve yetim oldukları için spor yapamayan genç nesillere destek olacaklarına dikkat çeken Ayhan Tayfur, “Karacabey’e spor adına vereceğimiz hizmetler sayesinde, insanlarımızı topluma kazandıracağız. Gençleri kahvehane, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için sporu teşvik edici faaliyetler içinde olacağız. Zor hayat koşullarında yaşam mücadelesi veren yavrularımıza sahip çıkarak, her zaman onların yanında olacağımıza söz veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.