Taşlık’ta yeni sayfa

Taşlık’ta yeni sayfa
*Engin Karadeniz’den boşalan Taşlık İlköğretim Okulu Müdürlüğüne bir yıl süreyle vekaleten bakan Vedat Kırbaş istifa etti. Öztusan İlköğretim okulun-daki eski görevine dönen Kırbaş’ın istifasından sonra Taşlık İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne ise aynı kurumda çalışan deneyimli eğitimci Erbay Köse atandı.
*Geçen yıl yaşadığı başarılı çıkışla kısa sürede Karacabey’in gözde okullarından biri durumuna gelen Taşlık İlköğretim’de bu yıl çıtanın daha da yukarılara çıkması bekleniyor.
Karacabey Taşlık İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Vedat Kırbaş istifa etti.
Engin Karadeniz’den boşalan görevi bir yıl süreyle yürüten Kırbaş, Akhisar Köyü’ndeki eski okulu Öztusan İlköğretim’e geri döndü.
Vedat Kırbaş’tan boşalan Taşlık İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne ise uzun yıllar aynı kurumda çalışan deneyimli eğitimci Erbay Köse getirildi.
Taşlık’taki yeni görevine dün başlayan Erbay Köse, geçen yıl yakalanan çıkışın sürdürüleceğini dile getirerek, “Amacımız başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmaktır. Okulumuzdaki ekip çalışmasıyla bunu başarabileceğimizi sanıyorum. Başarılı kadromuza, yapılacak birkaç takviyeyle eksiklerimiz tamamlanmış olacaktır. Öyle sanıyorum ki, önümüzdeki dönemlerde Taşlık İlköğretim öğrencilerin çekim merkezi olacaktır” dedi.
Geçen yıl yaptığı önemli çıkışla dikkatleri çeken ve Atatürk’le birlikte “Beyaz Bayrak” alma başarısı gösteren Taşlık İlköğretim okulundaki çıtanın bu yıl daha yukarılara taşınması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.