“Taşlık Mahallesi parmakla gösterilecek”

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından başlatılan yenilikçi hamlelerle birlikte, ilçe çevresel görünüm anlamında yepyeni bir yüze kavuşuyor. Bu kapsamda Başkan Özkan, Taşlık Mahallesi’nde yaptığı inceleme ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde kontrol etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Taşlık Mahallesi’nde yaptığı inceleme ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde kontrol etti.
Mahalle sakinlerinin görüşlerini alan Özkan, “Yeniköy yolu üzerinde önemli bir bölgemiz olan Taşlık Mahallesi, parmakla gösterilen bir hal alıyor” dedi.
Taşlık Mahallesi Şehitleri’nin olduğu alandan çay bahçelerine kadar olan hatta yeşillendirme ve düzenleme çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirten Başkan Özkan, hızla devam eden çalışmalar neticesinde oldukça güzel işlerin ortaya çıkacağına dikkat çekti.
Bu alan vitrin konumunda
Yaptıkları projelerle ilçeyi modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini dile getiren Özkan, “Yeniköy yolu üzerindeki bu alanlar göze hitap eden bir hale getiriliyor. Burası sadece vatandaşlarımızın değil, dışarıdan gelen misafirlerimizin de gözü önünde olan bir yer. Bu nedenle bu alan vitrin konumunda. Biz de burayı ilçemize ve mahallemize yakışan bir hale getiriyoruz. Yeni düzenlemelerde Şehitlik Alanı’nı da ön plana çıkarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Piknikçilerin ihtiyaçlarına cevap verilecek
Başkan Özkan, Taşlık Mahallesi’nde bulunan çam ağaçlarının olduğu alanında düzenlenip mesire alanı haline getirileceğini ifade ederek, vatandaşların bu bölgeyi en verimli şekilde kullanmalarına imkan sağlanacağını söyledi. Özkan, tüm bunların yanında burada faaliyete geçirilecek mini bir işletme ile piknikçilerin ihtiyaçlarına cevap verileceğini de sözlerine ekledi.
Yapılan kontrollerin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Özkan, yaptığı sohbetlerde hem belediye hem de gündeme dair vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmayı da ihmal etmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.