Taşlık, kupalara ambargo koydu

Taşlık, kupalara ambargo koydu
Karacabey Taşlık İlköğretim Okulu, Büyük Atatürk Koşusu’nda elde ettiği başarıyla eski günlerine geri dönüş sinyalleri verirken, Okul Aile Birliği yöneticileri yarışlar-da derece alınmasına katkı sağlayan minik atletleri ödüllendirdi.
Taşlık İlköğretim Okulu’nda dün gerçekleşen törende Büyük Atatürk Koşusu’nda Küçük Kızlar’da Takım 1.’liği, Küçük Erkekler’de Takım 3.’lüğü, Yıldız Kızlar’da Takım 2.’liği ve Yıldız Erkekler’de Takım 3.’lüğünü getiren öğrencileri kutlayan Okul Aile Birliği Başkanı Gönül Turan, sportif başarılarını artarak devam edeceğinden emin olduğunu söyledi .
Okul Müdürü Erbay Köse ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada, öğrencilerin son dönemde spora olan ilgilerinin artmasından memnun olduklarını dile getirerek, 27 Kasım Büyük Atatürk Koşu’nda elde edilen başarıdan dolayı öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni İkbal Gök ve kendilerine her zaman destek olan Okul Aile Birliği yöneticilerine teşekkür etti.
Okul Aile Birliği Başkanı Gönül Turan’da öğrencilerin elde ettiği sportif başarıda büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni İkbal Gök’ü kutlayarak, başarıların devamını diledi. Gök, Taşlık İlköğretim Okulu’nun modern binası ve her gün gelişen olanakları ile önemli bir eğitim kurumu haline geldiğine değinerek, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle bu başarıların artabileceğini dile getirdi.
27 Kasım Büyük Atatürk Koşu’sunda gösterdikleri büyük performansla dört kupa 2 madalya kazanan öğrencileri teker teker kutlayan Turan, koşularda yarışan minik atletleri ödüllendirdi. Ödül töreninde öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği’nin büyük jesti takdirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.