Taşlık en başarılı okul seçildi

Taşlık en başarılı okul seçildi
Karacabey Taşlık İlköğretim Okulu, Bursa Valiliğince “Eğitim Bölgesi-Yerleşim Alanı”nda en başarılı kurum seçildi.
2006-2007 eğitim-öğretim yılı içinde Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişleri tarafından denetlenen Taşlık İlköğretim, merkez ve köylerdeki toplam 32 okul arasında yapılan değerlendirme sonunda “Eğitim Bölgesi / Yerleşim Alanı”nda en başarılı kurum olarak belirlendi. Geçen yıl en temiz okul seçilerek “Beyaz Bayrak” ödülünü kazanan Taşlık İlköğretim Okulu, başarısını bu kez kurumlar arası genel değerlendirme sonucu elde ettiği birincilikle taçlandırdı.
Taşlık İlköğretim Okulu Müdürü Erbay Köse, “Bu başarı ekip çalışmasının ürünüdür.
Taşlık İlköğretim’de öğrencisinden, öğretmenine, hizmetlisinden, idarecisine uzanan büyük bir aile çalışması sergilenmektedir. Velilerin içtenlikli desteği ile bütünleşen ailemiz özverili çalışmalarıyla sürekli hizmet üretmeyi düşünmektedir. Karşılıklı saygı ve sevgi çemberi içindeki ekip çalışması üretimi arttırmakta ve kaliteyi yükseltmektedir.
Beyaz Bayrak ve Eğitim Bölgesi-Yerleşim Alanı Birinciliği Taşlık ailesini gururlandırmıştır. Haklı bir sevinç yaşadığımızı düşünüyorum. Bizlerin gururlanmasına ve bu sevincin yaşanmasına neden olan başarının gerçek sahipleri olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Taşlık İlköğretim’de kayıtların yoğun biçimde devam ettiği belirtilirken, geçen yıl başlayan başarı çıtasındaki yükselişin hızla süreceği dile getirildi.
Öğrencilerin ve öğretmenlerin çekim merkezi durumuna gelen Taşlık’a özellikle Karacabeyliler büyük ilgi gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.